ג'יימי אוליבר עוף צלוי
ג'יימי אוליבר עוף צלוי הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני מנה עיקרית. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 1031 קלוריות, 76 גרם חלבון ו 74 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %36 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם לימון, פלפל, גזר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -40 דקות. מתכונים דומים: צלי יום ראשון של ג'יימי אוליבר, העוף האסייתי המאודה של ג'יימי אוליבר "חבילות", ו עוגת הדגים של ג'יימי אוליבר.
הוראות
תוציא את העוף שלך מהמקרר 30 דקות לפני שהוא נכנס לתנור. מחממים התנור שלך ל 240°c / 246° / גז
אין צורך לקלף את הירקות - פשוט לתת להם לשטוף בערך לקצוץ אותם. לשבור את הנורה שום לתוך ציפורן, משאיר אותם unpeeled. ערמו את כל הירקות והשום לאמצע מגש קלייה גדול וטפטוף בשמן זית.
לטפטף את העוף בשמן זית ומתבלים היטב במלח ופלפל, משפשפים אותו על כל הציפור. בזהירות לדקור את הלימון בכל רחבי, באמצעות קצה של סכין חדה (אם יש לך מיקרוגל, אתה יכול פופ הלימון באלה במשך 40 שניות בשלב זה כמו זה באמת יביא את הטעם).
שים את הלימון בתוך חלל העוף, עם חבורה של herbs.To מבשלים את העוף שלך
מניחים את העוף על גבי הירקות במגש הקלייה ומכניסים אותו לתנור שחומם מראש. הפעל את החום למטה מיד 200°C / 204° / גז 6 ולבשל את העוף במשך 1 שעה ו 20 דקות. אם אתה עושה תפוחי אדמה צלויים וירקות, זה הזמן לפצח איתם-להכניס אותם לתנור במשך 45 הדקות האחרונות של בישול. מוסיפים את העוף באמצע הבישול ואם הירקות נראים יבשים, מוסיפים טיפת מים למגש כדי לעצור אותם מלהישרף. כאשר מבושל, לקחת את המגש מהתנור ולהעביר את העוף ללוח לנוח במשך 15 דקות בערך. מכסים אותו בשכבת נייר כסף ומגבת תה ומניחים בצד. עכשיו זה הזמן להכין את הרוטב שלך. לגלף את העוף שלך.
הסר כל חוט מן העוף ולהסיר את הכנפיים (לשבור אותם ולהוסיף לרוטב שלך עבור טעם מגה). בזהירות לכרות בין הרגל ואת השד.
חותכים דרך המפרק ולמשוך את הרגל.חזור על הצד השני, ולאחר מכן לחתוך כל רגל בין הירך לבין רגל עוף כך שאתה בסופו של דבר עם ארבע מנות של בשר כהה.
מניחים אותם על מגש הגשה. עכשיו צריך להיות לך מקום פנוי לגלף את שאר העוף שלך. תכוון את הסכין לאורך עצם החזה ותחתוך צד אחד, ואז את השני. כאשר אתה מקבל את החלקים בררנים, פשוט להשתמש באצבעות שלך כדי למשוך את כל הבשר, ולהפוך את העוף מעל כדי לקבל את כל טעים, חתיכות עסיסיות מלמטה. אתה צריך להישאר עם פגר חשוף, צלחת מלאה בשר יפה, כי אתה יכול לשרת עם רוטב חם צנרת שלך ירקות צלויים מדהים.