ג'ימי רוטב הנקניק והפלפל של הקדוש
ג'ימי רוטב הנקניק והפלפל של הקדוש נטול גלוטן,, חלב חינם, וכל 30 מנה עיקרית. המתכון הזה מכסה %41 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 34 גרם חלבון 58 גרם של שומן, וסך הכל 789 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לך שום, נקניק, פלפל קאיין, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . וזה טוב. נסו סטייק פלפל סנט לואיס, נקניקיית ג'ימי דין מלית, ו ג'ימי דין כדורי גבינה (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר גדול מטגן שום, בצל ופלפלים קלויים ב 2 כפות שמן זית עד בצל להפוך חום זהוב. מערבבים בזיליקום טרי ומערבבים היטב.
מוסיפים פלפל שחור טחון, פלפל לבן טחון, פלפל אדום טחון, מרווה טחון, אבקת בצל, אבקת בצל, פטרוזיליה מיובשת, אורגנו מיובש ומלח. מערבבים עד היטב מעורבב. אם תרצה, הוסף MSG. מערבבים עגבניות איטלקיות קצוצות ושתי פחיות של רסק עגבניות. מכסים ומבשלים על אש בינונית-נמוכה עד הדבק הפך לנוזל.
לאחר הרוטב יש נוזלי, להוסיף עלה דפנה, זרעי שומר, עירית מיובשת, קוביית בויון ,ואם תרצה, פילה אנשובי ורמוט. לכסות ולתת להתבשל במשך 30 דקות. מערבבים מדי פעם.
במחבת נפרדת להכין נקניק על ידי השחמה קלה 2 כפות שמן זית. באמצעות חום בינוני, לכסות ולתת לבשל במשך 15 דקות. עם השלמת זמן הבישול, להסיר נקניק מהמחבת, לחתוך לחתיכות 1 אינץ'.
כיסוי רוטב ומבשלים במשך 15 דקות נוספות. מערבבים מדי פעם ומגישים חם.