ציפויי ג'ין ומיץ תפוזים עשויים להיות בדיוק המתאבן שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה 114 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו7 גרם של שומן. והוא יספק כ 15 מנות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו דבש, בצל ירוק, מלח ופלפל, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 40 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ראשוני וצמחוני דיאט. מתכונים דומים: ג'ין-ומיץ תפוזים-צמות, ברווז וייטנאמי מטוגן במיץ תפוזים מתובל, ו שעועית ירוקה וצנוניות מטוגנות במיץ תפוזים.
הוראות
1
בכל אחד 2 מחבתות גדולות, חום 1/2 כפות של שמן זית כתית.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית כתית מעולה
2
מוסיפים את החצאים endive, לחתוך צדדים למטה, ומבשלים על חום מתון עד משחימים בעושר, על 5 דקות. יוצקים לאט 1/4 כוס ג ' ין לתוך כל מחבת ומבשלים עד שהוא מופחת בחצי. הפוך את endives מעל, מתבלים במלח ופלפל שחור טחון טרי ולהוסיף 1/2 כוס מיץ התפוזים לכל מחבת. מכסים ומבשלים על אש נמוכה, פונה פעם אחת, עד endives הם מכרז, על 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור טחון
מיץ תפוזים
אנדיב
מלח
ג ' ין
ציוד שתשתמש בו
מחבת
3
להעביר את endives מטוגנת למגש חם, לחתוך את הצדדים.
4
יוצקים את הנוזל מאחד המחבתות לתוך השני.
5
מוסיפים את החמאה והדבש ומרתיחים על חום גבוה עד סירופי, כ 4 דקות. מתבלים במלח ופלפל טחון טרי.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור טחון
חמאה
דבש
מלח
6
יוצקים את הרוטב על endives ומקשטים עם בצל ירוק פרוס זרעי דלעת קלוי.