ג'ין פאנץ
ג'ין פונץ' נטול גלוטן,, וטבעוני משקאות. מתכון זה מספק 11 מנות. עם 486 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 4g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך סירופ שקדים, שמפניה grand brut perrier-jouët, לימונים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו פונץ ' רום, הפונץ ' של טאו, ו פונץ ' רום (מתכונים דומים).
הוראות
הכן את בלוק הקרח הדקורטיבי, המאפשר כמה שעות להקפאה.
מערבבים את כל הפירות בקערת פונץ ' גדולה.
מוסיף את הג ' ין, מיץ, סירופים, קרם דה framboise, ומים. מקררים לפחות 4 עד 5 שעות. ממש לפני ההגשה, מוסיפים את השמפניה ואת בלוק הקרח הדקורטיבי.
Reprinted with permission from Speakeasy: The Employeers Only Guide to Classic Cocktails Reimagined by Jason Kosmas and Dushan Zaric, (C) © 2010 Ten Speed Press
ג ' ייסון קוסמס ודושאן זאריק הפכו לראשונה לצוות בפראבדה של סוהו, שם הם היו בחזית שיגעון המרטיני שסחף את שנות ה-90 המאוחרות. הם פתחו עובדים רק יחד עם שלושה בעלים אחרים בשנת 200
יחד יצרו השניים גם תפיסות של קוקטיילים, חברת ייעוץ למשקאות, ויצרו השקות של סניפים ואסטרטגיות שיווק לחברות גדולות כגון Absolut, Pernod, Ricard, ו-Perrier-Jouët Champagne. מיזם הבר-מסעדה האחרון שלהם הוא מקאו מסחר ושות'. בטרייבקה.