קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות11
ציון בריאות10
מגזין

ג'ין פאנץ

ג'ין פאנץ
ג'ין פונץ' נטול גלוטן,, וטבעוני משקאות. מתכון זה מספק 11 מנות. עם 486 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 4g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך סירופ שקדים, שמפניה grand brut perrier-jouët, לימונים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו פונץ ' רום, הפונץ ' של טאו, ו פונץ ' רום (מתכונים דומים).

הוראות

1
הכן את בלוק הקרח הדקורטיבי, המאפשר כמה שעות להקפאה.
מרכיבים שתצטרך
התזה של ורמוטהתזה של ורמוט
2
מערבבים את כל הפירות בקערת פונץ ' גדולה.
מרכיבים שתצטרך
אפרסק או נקטרינה, פרוסיםאפרסק או נקטרינה, פרוסים
אגרוףאגרוף
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
מוסיף את הג ' ין, מיץ, סירופים, קרם דה framboise, ומים. מקררים לפחות 4 עד 5 שעות. ממש לפני ההגשה, מוסיפים את השמפניה ואת בלוק הקרח הדקורטיבי.
מרכיבים שתצטרך
פירורי קרקר גרהם שוקולד (כ-14 קרקרים שלמים)פירורי קרקר גרהם שוקולד (כ-14 קרקרים שלמים)
תלתלי שוקולד לבן לאפייהתלתלי שוקולד לבן לאפייה
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ג ' יןג ' ין
התזה של ורמוטהתזה של ורמוט
4
Reprinted with permission from Speakeasy: The Employeers Only Guide to Classic Cocktails Reimagined by Jason Kosmas and Dushan Zaric, (C) © 2010 Ten Speed Press
5
ג ' ייסון קוסמס ודושאן זאריק הפכו לראשונה לצוות בפראבדה של סוהו, שם הם היו בחזית שיגעון המרטיני שסחף את שנות ה-90 המאוחרות. הם פתחו עובדים רק יחד עם שלושה בעלים אחרים בשנת 200
מרכיבים שתצטרך
4 בוקאצ'יני מוצרלה טריים, כל אחד בקוטר 1 אינץ'4 בוקאצ'יני מוצרלה טריים, כל אחד בקוטר 1 אינץ'
6
יחד יצרו השניים גם תפיסות של קוקטיילים, חברת ייעוץ למשקאות, ויצרו השקות של סניפים ואסטרטגיות שיווק לחברות גדולות כגון Absolut, Pernod, Ricard, ו-Perrier-Jouët Champagne. מיזם הבר-מסעדה האחרון שלהם הוא מקאו מסחר ושות'. בטרייבקה.
מרכיבים שתצטרך
פירורי קרקר גרהם שוקולד (כ-14 קרקרים שלמים)פירורי קרקר גרהם שוקולד (כ-14 קרקרים שלמים)
10 כוסות מים קרים, מחולקות10 כוסות מים קרים, מחולקות
100 אחוז טקילה בלנקו100 אחוז טקילה בלנקו
PernodPernod