ג'ינג'ר באג
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל באג ג'ינג'ר. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, לקטו אובו צמחוני, מתכון ידידותי fodmap יש 26 קלוריות, 0 גר' של חלבון, ו 0g של שומן למנה. אם יש לכם מים, זנגביל, זנגבילוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה מובא לך על ידי מטבח מזין. הכנת המנה לוקחת כ 144 שעות ו-10 דקות. משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו סלט חרקים, עוגות באג, ו אוהב ביסקוויטים באג.
הוראות
לחמם את המים בסיר על חום בינוני, ומערבבים את jaggery עד שהוא מתמוסס לחלוטין. לקרר את מי הסוכר לטמפרטורת החדר.
זרוק את הג ' ינג ' ר לצנצנת בגודל חצי ליטר, ולאחר מכן לכסות אותו עם מי הסוכר. לאטום את הצנצנת, ולתת לו תרבות בטמפרטורת החדר ליום אחד.
למחרת, וכל יום במשך 5 ימים, מערבבים 1 כפית סוכר וג ' ינג ' ר 1/2 אונקיה לתוך הצנצנת, ולאחר מכן לסגור את הצנצנת בחוזקה. בין 3 ו 5 ימים, אתה צריך להתחיל לראות בועות להרכיב, ואת הבאג שלך צריך להריח שמרים ו ג ' ינג ' י. כאשר אתה רואה בועות, הבאג שלך מוכן לשימוש.
כדי להשתמש באג, מסננים 1/2 כוס של הנוזל ומערבבים אותו עם 7 1/2 כוסות נוזל כגון מיץ פירות או תה צמחים ממותק, בקבוק תסיסה עד 3 ימים.