ג'ינג'ר בישול איטי-כריכי פיתה בקר תפוז
כריכי פיתה ביריים איטיים עם ג'ינג'ר ותפוז זה ... חלב חינם מנה עיקרית. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 234 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 11 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו-50 דקות. אם יש לכם סטייק עגול בקר, תרמילי אפונה snap, צ'אטני, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב מיץ התפוזים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,שרברט שזיפים עם מיץ תפוזים ויין שזיפים כקינוח. נסו כריכי בשר איטיים מבושלים איטלקיים או פפרונצ'יני ביף, כריכי בשר בקר חמים איטיים מבשלים Au Jus, ו Ww לבישול איטי Bbq כריכים בשר (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים בשר לאורכו לרצועות 2 אינץ'.
חותכים רצועות לרוחב לפרוסות 1/8 אינץ'.
מניחים בשר בקר, בצל, פלפל וג ' יקמה ב 3 1/2 - כדי 6 ליטר סיר איטי.
מערבבים קליפת תפוז, מיץ תפוזים, ג ' ינג ' רוט ומלח; לשפוך על בשר וירקות.
מכסים ומבשלים על הגדרת חום נמוכה 4 עד 6 שעות או עד בשר רך.
מערבבים תרמילי אפונה הצמד. מכסים ומבשלים על הגדרת חום נמוכה על 15 דקות או עד תרמילי אפונה הם פריך במכרז.
תערובת בקר כפית לתוך פיתות לחמים.
מגישים עם צ ' אטני פירות הזהב.