ג'ינג'ר ו טימין–חזיר ברן ירך
בשר חזיר זנגביל וקימור מותן עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה זו מכילה כ 26 גרם חלבון 5 גרם של שומן, וסך הכל 162 קלוריות. איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, מתכון ראשוני מגיש 8 . אם יש לכם שימורי זנגביל, בשר חזיר צלי, גבעולי טימיןוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הג'ינג'ר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת ג'ינג'ר עם ציפוי ג' ינג'ר גבישי כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו בשר חזיר צלוי בריר חלציים, ירך חזיר צלוי מייפל-בריח, ו בשר חזיר ברן W / Salsify Caramelized (מתכונים דומים).
הוראות
שלב הראשון 4 מרכיבים בקערה גדולה, ערבוב עם מקציף עד מלח מתמוסס.
יוצקים תערובת טימין לתוך שקית פלסטיק zip העליון גדול.
מוסיפים חזיר לשקית; חותם. להשרות במקרר 24 שעות, מפנה מדי פעם.
הסר חזיר מן התיק; להשליך מרינדה. לטפוח חזיר יבש עם מגבת נייר. לשפשף חזיר עם פלפל.
מניחים חזיר על המדף של מחבת צלייה מצופה ספריי בישול.
שלב 1 כף שימורים ו 1 כפית טימין בקערה קטנה.
מניחים מתלה עם חזיר במחבת.
אופים ב 425 במשך 25 דקות. להפחית את החום ל 325 (לא להסיר חזיר מהתנור); לאפות 30 דקות.
מברשת משמרת תערובת על חזיר; אופים 5 דקות נוספות או עד מדחום רושם 155 (מעט ורוד).
מניחים חזיר על מגש; בואו לעמוד 15 דקות לפני חיתוך לפרוסות 1/2 אינץ'.