ג'ינג'ר ומרק עדשים
ג'ינג'ר ומרק עדשים נטול גלוטן, וטבעוני מנה עיקרית. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה זו מכילה סביב 20 גרם חלבון 6 גרם של שומן, וסך הכל 354 קלוריות. גשו לסופר וקנו שמן זית, מלח ים, עדשים חומות ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. נסו ג'ינג'ר ומרק עדשים, ג'ינג'ר גזר אדום מרק עדשים, ו ג'ינג'ר חריף ומרק עדשים צרפתי (מתכונים דומים).
הוראות
שים את העדשים במסננת. לשטוף ביסודיות תחת ריצה מגניב water.In סיר כבד 6 עד 8 ליטר או גדול יותר, לחמם את שמן הזית על אש בינונית.
מוסיף את הבצל, שום וג ' ינג ' ר ו לטגן עד שקוף.
מוסיפים 2/3 כוס מים ואת גזר חתוך ומבשלים aminute. מערבבים את העדשים, ולאחר מכן להוסיף את המניה הנותרים 3 כוסות מים.כיסוי חלקי. מבשלים מעל להבה נמוכה, ערבוב לעתים קרובות, 30-40 דקות, עד העדשים מבושלים ואת המרק יש את העקביות של דייסה.
הסר מהחום וקריר בקצרה. מוסיפים מלח, פלפל וחומץ בלסמי לפי הטעם.