ג'לאטו או סורבטו על גלידות עוגיות Pizzelle
ג'לאטו או סורבטו על גלידות עוגיות Pizzelle דורש כ 20 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה זו מכילה כ 10 גרם חלבון 37 גרם של שומן, וסך הכל 461 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. אם יש לך פיסטוקים ואגוזי לוז, מיץ לימון, סורבטו לימון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. נסו עוגיות פיצלה איטלקיות, Pizzelle {עוגיות וופל איטלקיות}, ו עוגיות פיצלה ללא גלוטן (מתכונים דומים).
הוראות
עבור גלידות ג 'לאטו: מעל העוגיות עם כף גדולה של ג' לאטו פיסטוק, טפטוף עם פאדג ' חם ומפזרים פיסטוקים.
מערבבים יחד את התותים, הסוכר ומיץ לימון בקערה ולתת macerate במשך 15 דקות.
מניחים כף גדולה של סורבטו לימון על כל עוגייה ומעל עם כמה מהתותים והמיצים שלהם ומקשטים עם ענפי מנטה.