ג'לטין חמוציות עם ג' ינג'ר גבישי וסלרי
והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 3 גר' של חלבון, 0 גרם של שומן, וסך הכל 127 קלוריות. אם יש לכם תרמילי הל, מיץ חמוציות, ג'לטין, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. נסו המרכיב הסודי (חמוציות): צ'אטני חמוציות עם זנגביל כתום גבישי, ריבת תפוזים חמוציות עם ג'ינג'ר גבישי, ו חמוציות, מנדרינה, ותבלינים-ג'ינג'ר (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים ג ' לטין בקערת ערבוב גדולה.
יוצקים נמל מעל ג ' לטין; בואו לעמוד 5 דקות. להביא מיץ חמוציות, ציפורן, הל להרתיח בסיר בינוני כבד על חום בינוני גבוה.
יוצקים תערובת מיץ חמוציות חם על ג ' לטין. מערבבים עד ג ' לטין הוא מומס לחלוטין, על 4 דקות.
בואו מגניב 30 דקות. מסננים לתוך קערה בינונית; להשליך תבלינים.
תערובת ג 'לטין צ' יל עד תחילת להגדיר (תערובת תיפול מן הכף בגושים רכים), על 30 דקות. מערבבים בקוביות סלרי וג ' ינג ' ר. קל לרסס עובש 1 ליטר עם תרסיס nonstick.
יוצקים תערובת ג ' לטין לתוך עובש; לכסות את פני השטח עם לעטוף פלסטיק. להכניס למקרר עד סט, לפחות 2 שעות. (ניתן לעשות 3 ימים קדימה. שמור בקירור.)
הסר ניילון נצמד. הפוך ג ' לטין לצלחת.