ג'לי אבטיח
ג'לי אבטיח יכול להיות רק התבלין שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה זו מכילה כ 6 גר' של חלבון, 15 גרם של שומן, וסך הכל 338 קלוריות. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לך לחנות ותביא סוכר, ג'לטין, מיץ לימון ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. קיץ יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו ג'לי אבטיח, ג'לי אבטיח, ו עוגיות אבטיח-ניסיון שני (הפעם עם ג'לי) (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים את האבטיח לחתיכות גדולות, משליכים את הקליפה.
מניחים בקערה של מעבד מזון פירה. מסננים את אבטיח מחית דרך מסננת בסדר כדי להסיר את עיסת זרעים (זה צריך להניב כ 3 כוסות של מיץ אבטיח). בקערה קטנה או כוס מדידה, לשלב את הג ' לטין עם 1 כוס מיץ אבטיח; לתת לעמוד במשך 3 דקות. בסיר קטן, מעל חום בינוני, לחמם את מיץ אבטיח הנותרים ואת הסוכר עד הסוכר מומס.
להקציף בתערובת ג ' לטין ומיץ לימון.
הסר מהחום. שמן קל צלחת אפיית זכוכית מרובעת 8 אינץ'.
יוצקים את התערובת, מכסים, ומקררים בין לילה. כדי לשרת, לחתוך את הג ' לי לקוביות ולחלק בין קערות בודדות.
טפטף את היין הנוצץ מעל, אם תרצה.