ג'לי חמוציות וקלמנטיין
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תבלין, אז תנו הזדמנות ל חמוציות & ג'לי קלמנטינה. מנה אחת מכילה 1560 קלוריות, 8 גרם של חלבון ו4 גרם של שומן. ואינו מכיל גלוטן, ומוצרי חלב מתכון מגיש 1 . זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -50 דקות. לכו לחנות ותביאו חמוציות, קלמנטינות, פורט ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. וזה טוב. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: ג'לי קלמנטיין, ג'לי חמוציות Jalapeno (ג' לי חג המולד), ו רוטב קלמנטיין חמוציות.
הוראות
להטות את פירות יער קלמנטינות לתוך מחבת שמירה, ויוצקים 1 ליטר מים. חום בעדינות, ערבוב לעתים קרובות, במשך 30 דקות עד פירות יער רכים. כמו תערובת מתרכך, למעוך קלות לשחרר את כל המיץ מן פירות יער. אתה יכול לעשות את זה עם מרסק תפוחי אדמה.
לקרר את התערובת, ואז להטות אותו לתוך שקית ג ' לי תלוי מעל קערה גדולה, או לתוך מסננת פלסטיק גדולה מרופדת מוסלין. אתה צריך מסננת פלסטיק, כמו החומציות של הפרי ישפיע על כל מתכת. השאירו לילה כך המיצים לרוץ דרך.
למחרת, למדוד את הנוזל. אתה צריך בסופו של דבר עם 1.4 ליטר. אם יש לך פחות, לפצות את התערובת עם מים. אם יותר, מרתיחים כדי להתאדות את העודף. בינתיים, לעקר את הצנצנות שלך ולשים צלחת קטנה במקפיא כדי להירגע.
להחזיר את הנוזל למחבת ולהוסיף את הסוכר.
חום עד מומס, ואז להביא לרתיחה, ברפרוף את כל חלאות שעולה על פני השטח, ולאפשר לבשל במשך כ 20 דקות. השתמש מדחום סוכר כדי לקחת את הטמפרטורה עד 105C או, לאחר 15 דקות, להתחיל לבדוק את הסט שלה על ידי הפלת התערובת על צלחת מקוררת. כאשר הוא מוכן, התערובת תופיע להגדיר כאשר אתה דוחף את האצבע דרך. הטיפות שיוצאות מהכפית גם ייראו דומדמניות. כפית את כל חלאות שנותרו ומערבבים בנמל. סיר לתוך הצנצנות, ואז לעזוב להגדיר. זה יימשך לפחות שנה.