קושימומחה
מוכן ב1 ש, 50 דק.
מנות1
ציון בריאות26
מגזין

ג'לי חמוציות וקלמנטיין

ג'לי חמוציות וקלמנטיין
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תבלין, אז תנו הזדמנות ל חמוציות & ג'לי קלמנטינה. מנה אחת מכילה 1560 קלוריות, 8 גרם של חלבון ו4 גרם של שומן. ואינו מכיל גלוטן, ומוצרי חלב מתכון מגיש 1 . זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -50 דקות. לכו לחנות ותביאו חמוציות, קלמנטינות, פורט ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. וזה טוב. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: ג'לי קלמנטיין, ג'לי חמוציות Jalapeno (ג' לי חג המולד), ו רוטב קלמנטיין חמוציות.

הוראות

1
להטות את פירות יער קלמנטינות לתוך מחבת שמירה, ויוצקים 1 ליטר מים. חום בעדינות, ערבוב לעתים קרובות, במשך 30 דקות עד פירות יער רכים. כמו תערובת מתרכך, למעוך קלות לשחרר את כל המיץ מן פירות יער. אתה יכול לעשות את זה עם מרסק תפוחי אדמה.
מרכיבים שתצטרך
ClementineClementine
טארטים זעירים בציפוי אדוםטארטים זעירים בציפוי אדום
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
מרסק תפוחי אדמהמרסק תפוחי אדמה
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
לקרר את התערובת, ואז להטות אותו לתוך שקית ג ' לי תלוי מעל קערה גדולה, או לתוך מסננת פלסטיק גדולה מרופדת מוסלין. אתה צריך מסננת פלסטיק, כמו החומציות של הפרי ישפיע על כל מתכת. השאירו לילה כך המיצים לרוץ דרך.
מרכיבים שתצטרך
ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
למחרת, למדוד את הנוזל. אתה צריך בסופו של דבר עם 1.4 ליטר. אם יש לך פחות, לפצות את התערובת עם מים. אם יותר, מרתיחים כדי להתאדות את העודף. בינתיים, לעקר את הצנצנות שלך ולשים צלחת קטנה במקפיא כדי להירגע.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
4
להחזיר את הנוזל למחבת ולהוסיף את הסוכר.
מרכיבים שתצטרך
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
חום עד מומס, ואז להביא לרתיחה, ברפרוף את כל חלאות שעולה על פני השטח, ולאפשר לבשל במשך כ 20 דקות. השתמש מדחום סוכר כדי לקחת את הטמפרטורה עד 105C או, לאחר 15 דקות, להתחיל לבדוק את הסט שלה על ידי הפלת התערובת על צלחת מקוררת. כאשר הוא מוכן, התערובת תופיע להגדיר כאשר אתה דוחף את האצבע דרך. הטיפות שיוצאות מהכפית גם ייראו דומדמניות. כפית את כל חלאות שנותרו ומערבבים בנמל. סיר לתוך הצנצנות, ואז לעזוב להגדיר. זה יימשך לפחות שנה.
מרכיבים שתצטרך
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
יציאהיציאה
ציוד שתשתמש בו
מדחום ממתקיםמדחום ממתקים
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות