ג'לי ענבים עם לימון, בזיליקום וג' ינג'ר מוקצף
ג'לי ענבים עם לימון, בזיליקום וג' ינג'ר מוקצף עשוי להיות מתכון טוב להרחיב את קופסת מתכון מנות ראשונות שלך. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 584 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 15 גרם שומן. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, גשו לסופר וקנו שמנת מתוקה, ג'ינג'ר מגובש, לימון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 4 שעות ו-20 דקות. וזה די גרוע. מתכונים דומים: גלידת ג'ינג'ר מגובשת, עוגת מולסה לימון-זנגביל עם קצפת, ו פסיפלורה-ג'ל פירות עם קרם בזיליקום.
הוראות
שים את הענבים, מיץ לימון, סוכר ומים בסיר בגודל בינוני ולהגדיר על חום בינוני. מבשלים במשך 20 דקות עד ענבים הם מכרז עורות יש דהוי לחלוטין. באמצעות מחית תפוחי אדמה למעוך את הענבים כדי לשחרר את כל המיצים. לא מחית בבלנדר אחרת הג ' לי שלך יהיה מעונן ולאסוף חלקים של העור.
יוצקים את התערובת דרך מסננת על כוס מדידה גדולה או קערה עם זרבובית ולהשתמש בחלק האחורי של מצקת כדי ללחוץ בחוזקה על עיסת - זה יהיה לחלץ כמה שיותר מיץ וטעם ככל האפשר. זה צריך להניב כ 3 כוסות (24 אונקיות) של נוזל. אם זה פחות או יותר להוסיף מים או לשפוך חלק מהנוזל, אחרת יחס ג ' לטין יהיה כבוי. לאט לאט לטאטא את אבקת ג ' לטין, לוודא שאתה ממשיך לטאטא עד שהוא כל משולב באופן מלא. מחלקים את תערובת ריבת ענבים לתוך 4 עד 6 כוסות בהתאם לגודל של המשקפיים שלך. בעדינות להתסיס כדי להסיר את כל בועות פני השטח ואז לקרר במשך 3 עד 4 שעות, או לילה, עד סט.
כדי להפוך את הסלט: בסיר קטן, מעל חום בינוני, מוסיפים את הסוכר, מים קרים, לימון פרוס וג ' ינג ' ר. להביא לרתיחה, ולאחר מכן להוסיף בזיליקום לכבות את החום כדי לאפשר את התערובת תלולה, 20 דקות.
חותכים את הענבים לשניים באמצע ומוסיפים לקערת ערבוב גדולה. להלביש את הענבים עם קצת סירופ ולזרוק לשלב. זרוק את הבזיליקום ושמור את הסירופ הנוסף.
כדי להפוך את הקצפת: באמצעות מקציף בלון, מקציפים את השמנת, סוכר וניל עד פסגות רכות טופס. מקפלים את הג ' ינג ' ר לתוך הקצפת אבל שומרים כמה חתיכות לקישוט.
כדי להרכיב את המנה: כאשר הג ' לי מוגדר, להסיר אותו מהמקרר ומעל כל כוס עם כפית של סלט ענבים ו quenelle של קצפת זנגביל.
מקשטים עם ניצני בזיליקום וכמה רסיסי זנגביל.
טפטוף כל כוס עם קצת סירופ לימון-ג ' ינג ' ר שמורות ומגישים.