ג'לי פסיפס
ג'לי פסיפס יכול להיות רק המתאבן שאתם מחפשים. מתכון זה מספק 20 מנות. עם 104 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 1g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו חלב התאדה, ג'לי בטעם תות ג' לטין, ג'לי בטעם כתום, וכמה דברים אחרים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 4 שעות ו-20 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, נסו פונץ 'פירות של פר-סלט ג' לי-להכין סלט ג'לי מרענן על ידי הוספת כמה מרכיבים extran, סלט ג'לי ירוק בהיר של פור - זה סלט ג' לי מורח, ו סלט פסיפס (מתכונים דומים).
הוראות
להביא 4-1 / 2 כוסות מים לרתיחה. להמיס תות, כתום ו 1 pkg. ג ' לטין לימון לערבב כל 1-1/2 כוסות מים רותחים בקערות נפרדות.
יוצקים כל טעם ג 'לטין למחבת ריבועית 8 אינץ' נפרד. מקררים 40 דקות. או עד המשרד.
חותכים לקוביות 1/2 אינץ'; מקררים עד מוכן לשימוש.
הוסף לתערובות ג ' לטין לימון שנותרו; מערבבים עד מומס. מערבבים בחלב התאדה.
יוצקים לתוך 12 כוס מחבת צינור מחורץ או עובש ג ' לטין מרוסס עם ספריי בישול. מקררים 30 דקות.
מוסיפים קוביות ג ' לטין למחבת; מערבבים בעדינות. מקררים 2 שעות או עד המשרד. Unmold לפני ההגשה.