קושימומחה
מוכן ב1 ש, 42 דק.
מנות8
ציון בריאות19
מגזין

ג'מבליה חסילוני מפרץ

ג'מבליה חסילוני מפרץ
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל Jambalayan שרימפס מפרץ. והוא יספק כ 8 מנות. מנה זו מכילה סביב 40 גרם חלבון 32 גרם של שומן, וסך הכל 649 קלוריות. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך בצל ירוק, צרור טימין, פלפלים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב האורז אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג אורז כקינוח. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -42 דקות. מתכון זה אופייני למטבח קריאולי. נסו אורז Jambalaya חוף המפרץ, שרימפס הדר בסגנון המפרץ, ו שרימפס וגריסים של חוף המפרץ (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
עבור מלאי השרימפס: לזרוק את קליפות שרימפס בסיר גדול ולמלא במים. מביאים את המים לרתיחה, לכבות את החום ולתת לשבת לפחות 15 עד 20 דקות, אם כי ארוך יותר הוא בסדר. מסננים את הפגזים וזורקים.
מרכיבים שתצטרך
מלאי שרימפסמלאי שרימפס
1 כף מרסלה יבשה1 כף מרסלה יבשה
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
3
מעיל סיר גדול, רחב עם שמן זית ולהביא לחום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
4
מוסיפים את andouille ומבשלים 4 עד 5 דקות, או עד הנקניק מתחיל חום.
מרכיבים שתצטרך
נקניק אנדוילנקניק אנדויל
1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים
5
מוסיפים את הפלפלים, הסלרי והבצל למחבת, מתבלים במלח וקמצוץ פלפל אדום מרוסק. מבשלים 7 עד 8 דקות או עד שהתערובת התרככה והיא ארומטית מאוד. לזרוק את השום ולבשל במשך 2 עד 3 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפותשמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
1 ראש חסה אדום, חתוך לקוביות בגודל 2 אינץ'1 ראש חסה אדום, חתוך לקוביות בגודל 2 אינץ'
צרור סלרי, פרוס (בערךצרור סלרי, פרוס (בערך
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
מוסיפים את העגבניות ואת קאיין. מערבבים את האורז.
מרכיבים שתצטרך
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפותשמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
7
הוסף 4 כוסות שרימפס מלאי, עלי דפנה, צרור טימין. מתבלים במלח וטועמים אותו כדי לוודא שאתם בדרך למשהו טעים. מכסים ומבשלים על אש בינונית במשך 25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מלאי שרימפסמלאי שרימפס
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
8
מערבבים את השרימפס ומבשלים עוד 5 עד 7 דקות או עד שהשרימפס הופך ורוד.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
9
מגישים עם בצל ירוק קצוץ.
מרכיבים שתצטרך
חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן

שרימפס עובד ממש טוב עם פינו גריג ' יו, ריזלינג, וסוביניון בלאן. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. יין אחד אתה יכול לנסות הוא פינו גריג ' יו אורגני Ziobaffan. יש לו 4.6 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 17 דולר.
פינו גריג ' יו אורגני של זיובפה
פינו גריג ' יו אורגני של זיובפה
זיאובפה אורגני פינו גריג ' יו יש ניחוחות עשירים טריים של תפוחים ואגסים עם רמזים של הדרים כי לדעוך לתוך זר פרחים ועל החיך זה בהיר ורענן עם טעמים פירות נפלאים.ZIOBAFFA Pinot Grigio צמדים היטב עם מגוון רחב של מאכלים קלים יותר, במיוחד דגים/רכיכות, עוף, פסטות ברוטב שמנת וגבינות רכות יותר. זה גם אפריטיף אידיאלי. תערובת: 100% פינו גריג ' יו