ג'מבליה של סינדי
Jambalaya של סינדי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 275 קלוריות, 18 גרם חלבון ו 11 גרם של שומן למנה. זה הוא ידידותי לתקציב מתכון לאוהדים של מזון קריאולי. . אם יש לכם עלי דפנה, מלח, שרימפס, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 10 דקות. מתכונים דומים: סלט הכרוב של סינדי, עוגת הדלעת של סינדי, ו הכנפיים הטעימות של סינדי.
הוראות
מחממים את שמן הזית בתנור הולנדי או בסיר גדול על אש בינונית. מערבבים את הנקניק, ומבשלים 2 דקות.
מוסיפים את הבצל, הפלפל והסלרי, מתבלים במלח ובתיבול קייג ' ון. מבשלים ומערבבים עד שהירקות רכים, 6 עד 8 דקות. מערבבים את האורז עד מצופה באופן שווה בתערובת הירקות, ואז לשפוך את העגבניות עם מיץ, שום, מרק עוף, עלי דפנה, עלי טימין. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני-גבוה, ואז להפחית את החום בינוני-נמוך, כיסוי, ומבשלים 20 דקות.
לאחר 20 דקות, מערבבים את החסילון, ומבשלים 10 דקות חשופות עד שהשרימפס הופך ורוד ואינם שקופים יותר במרכז.
הסר את הסיר מהחום, ולתת לעמוד 5 דקות. השליכו את המפרץ לפני ההגשה.