גאלט אוכמניות ובלקברי עם קרום קמח תירס
גאלט אוכמניות ובלקברי עם קרום קמח תירס עשוי להיות רק מנות ראשונות אתה מחפש. מתאים ל-10 מנות. מנה זו מכילה כ 5 גר' של חלבון, 10 גרם של שומן, וסך הכל 309 קלוריות. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. לכו לחנות ותרימו ביצים, חלב, חלב, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכונים דומים: גאלט אוכמניות עם קרום קורנית טימין, Blackberry & אוכמניות סריג-פאי העליון עם לימון-קרום תירס, ו סלט עגבניות ירושה טעון עם קרום קמח תירס.
הוראות
כדי להכין מאפה, כפית קלות קמח לתוך כוסות מדידה יבש, ורמה עם סכין.
שלב קמח והבא 3 מרכיבים (באמצעות מלח) במעבד מזון; דופק פעמיים.
מוסיפים חמאה לתערובת הקמח; דופק 4 עד 5 פעמים או עד שהתערובת דומה לארוחה גסה. עם מעבד על, לאט להוסיף חלב חמאה דרך מצנח מזון; תהליך רק עד הבצק יוצר כדור. בעדינות לחץ על הבצק לתוך מעגל 4 אינץ ' על ניילון נצמד; כיסוי. תרגע 30 דקות.
לפתוח ולהניח בצק על גיליון נייר קלף.
מגלגלים בצק למעגל 15 אינץ'.
מניחים בצק וקלף על תבנית אפייה.
כדי להכין מילוי, לשלב פירות יער הבא 3 מרכיבים (באמצעות מיץ) בקערה בינונית; לזרוק בעדינות מעיל. מסדרים תערובת ברי במרכז הבצק, עוזב גבול 2 אינץ'. מקפלים קצוות הבצק למרכז, לוחצים בעדינות לאטום (הבצק יכסה רק חלקית תערובת ברי).
מערבבים חלב נטול שומן וחלבון ביצה בקערה קטנה, מערבבים היטב עם מקצף.
מברשת בצק עם תערובת חלב; מפזרים סוכר turbinado באופן שווה על הבצק.
אופים ב 350 במשך 1 שעה או עד מאפה הוא חום זהוב.
בואו לעמוד 30 דקות; לחתוך טריזים.