גאלט משמש-טימין
גאלט משמש-טימין יכול להיות רק תוספת אתה מחפש. והוא מספק כ 8 מנות . מנה זו מכילה כ 5 גר' של חלבון, 8 גרם של שומן, וסך הכל 254 קלוריות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לך דבש, קמח, חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו גאלט משמש-טימין, עגבניית ירושה עם דבש + טימין, ו גאלט אוכמניות עם קרום קורנית טימין (מתכונים דומים).
הוראות
כף קלה 1 אונקיות (כ 1/4 כוס) קמח לכל מטרה לתוך כוס מדידה יבשה; רמה עם סכין.
שלב 1 אונקיות קמח לכל מטרה, מי קרח, חומץ, תמצית שקדים בקערה קטנה; מערבבים עם מזלג עד היטב מעורבב כדי ליצור תרחיף.
שלב הנותרים 1 אונקיות (כ 1 כוס בתוספת 2 כפות) קמח כל המטרה, 2 כפות סוכר, קמח שקדים, ומלח, ערבוב עם מקציף.
חותכים בחמאה עם בלנדר מאפה או 2 סכינים עד תערובת דומה ארוחה גסה.
מוסיפים slurry; מערבבים רק עד לח. הפוך את הבצק על משטח מקומח קלות; ללוש קלות 5 פעמים. בעדינות הקש את הבצק לתוך מעגל 4 אינץ ' על לעטוף פלסטיק חובה כבדה. מכסים בניילון נצמד נוסף. בזהירות לגלגל בצק לתוך מעגל 14 אינץ'; להקפיא במשך 10 דקות.
הסר את הבצק מהמקפיא; הסר את הסדין העליון של ניילון נצמד.
תן לעמוד 1 דקה או עד גמיש.
מניחים את הבצק, גלישת הפלסטיק בצד, על גבי גיליון אפייה מצופה בנייר אפייה; מסירים את שאריות ניילון הפלסטיק.
שלב עמילן תירס ו 2 כפות סוכר; מפזרים מעל בצק, משאיר גבול 2 אינץ'. מסדרים משמשים spokelike על גבי תערובת קורנפלור, עוזב גבול 2 אינץ'. מקפלים קצוות בצק על משמשים (הבצק יכסה רק משמש חלקית).
מערבבים ריבה ודבש בקערה קטנה במיקרוגל בטוח; מיקרוגל על 45 שניות גבוהות.
תערובת ריבת מברשת על משמשים וקצוות בצק.
אופים ב 400 במשך 35 דקות או עד הקרום חום.
הסר מהתנור; מפזרים קורנית. מגניב 10 דקות.