גאלט תות
גאלט תות יכול להיות רק תוספת אתה מחפש. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 214 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 5g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. יום האם יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. מתכון זה מ רציני אוכל יש 71 אוהדים. אם יש לך עמילן, ביצה לשטוף, תותים, ועוד כמה מרכיבים על היד, אתה יכול לעשות את זה. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ללא חלב וצמחוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 6 שעות נסו גאלט תות, גאלט תות, ו גאלט תות (מתכונים דומים).
הוראות
התאם מתלה תנור למצב בינוני נמוך וחימום תנור ל 425 ° F. בקערה גדולה, לטאטא יחד סוכר ועמילן.
מוסיפים את פירות יער לזרוק מעיל עם תערובת יבשה. קו מחבת גיליון עם קלף ומניח את גיליון הבצק על גבי. ערימת תערובת תות במרכז, משאיר לפחות 3 אינץ ' של בצק חשוף על כל הצדדים. מקפלים את הבליטה לאחור סביב הפרי, עוטפים אותו מכל הצדדים, מקפלים אותו לקפלים כפריים כדי לאסוף את העודף. צ ' יל בצורת גאלט במקרר במשך 1/2 שעה.
הסר את הגאלט הצונן מהמקרר וסרק את הבצק החשוף בשטיפת ביצים ומפזר סוכר אם תרצה בכך.
מניחים את מגש הסדין על המדף מוכן ואופים במשך 20 דקות, מפנה באמצע. מנמיכים את הטמפרטורה ל 177° ואופים במשך 20-30 דקות נוספות, עד הקרום הוא חום זהוב המילוי מבעבע בכל רחבי.
הסר מהתנור ולאפשר לגלט להתקרר לחלוטין לפני ההגשה.