קושיבינוני
מוכן ב25 דק.
מנות1
ציון בריאות11
מגזין

גבינה בגריל חלפיניו

גבינה בגריל חלפיניו
Jalapeño גבינה בגריל עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 1 מנות. עם 815 קלוריות, 28 גרם חלבון ו 65 גרם של שומן כל אחד. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 25 דקות. יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. מתכון זה מ רציני אוכל יש 1300 אוהדים. אם יש לך פלפלים חלפיניו, חמאה, מלח כשר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב גבינת שמנת אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גבינת שמנת טריזים קינוח כקינוח. נסו Jalapeno פופר גבינה בגריל, Jalapeno פופר גבינה בגריל, ו Jalapeno פופר גבינה בגריל (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים פלפלים חלפיניו ישירות מעל מבער גז, מסתובב מדי פעם, עד חרוך מכל הצדדים, על 5 דקות בסך הכל. לחלופין, מניחים תחת מבער שחומם מראש קרוב ככל האפשר למקור החום, מסתובב מדי פעם, עד חרוך מכל הצדדים, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פלפליםפלפלים
ציוד שתשתמש בו
לחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשהלחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשה
2
להעביר jalapeños חרוך לסדין של רדיד אלומיניום לעטוף בחוזקה לאטום.
מרכיבים שתצטרך
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
3
תן לנוח חמש דקות.
4
בינתיים, מניחים בייקון במחבת ברזל גדולה או יצוקה ומבשלים מעל חום בינוני-נמוך, הופך מדי פעם, עד פריך בכל רחבי, על 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בייקוןבייקון
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
5
מעביר בייקון לצלחת מרופדת בנייר מגבת ושומן בייקון לקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
בייקוןבייקון
ציוד שתשתמש בו
מגבות ניירמגבות נייר
קערהקערה
6
פתח את jalapeños. לקלף את העור ולהשליך.
7
הסר גבעולים וזרעים. פצל כל פלפל לחצי לאורכו.
מרכיבים שתצטרך
פלפלפלפל
זרעיםזרעים
8
מחק מחבת וחזור לחום בינוני. ממיסים חמאה עד שהקצף שוכך.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
9
מוסיפים שתי פרוסות לחם ומבשלים, מתערבלים מדי פעם, עד חום זהוב חיוור בצד התחתון, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
לחםלחם
10
העברה ללוח חיתוך קלוי-צד למעלה.
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
11
מניחים פרוסת גבינה על פרוסה אחת, ואחריה פרוסות בייקון ופלפלים חלפיניו.
מרכיבים שתצטרך
בייקוןבייקון
פלפליםפלפלים
גבינהגבינה
12
מניחים פרוסת גבינה על גבי פרוסת לחם אחרת וממרחים עליה גבינת שמנת. כריך סגור.
מרכיבים שתצטרך
גבינת שמנתגבינת שמנת
גבינהגבינה
מורחיםמורחים
לחםלחם
13
מוסיפים חצי שומן בייקון שמורות למחבת וחום על אש בינונית-נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
טיפות בייקוןטיפות בייקון
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
14
מוסיפים כריך ומבשלים, מתערבלים מדי פעם, עד עמוק, אפילו חום זהוב, על 5 דקות.
15
הסר כריך באמצעות מרית מתכת גמישה.
ציוד שתשתמש בו
מריתמרית
16
מוסיפים את שומן הבייקון שנותר. להחזיר כריך למחבת מבושל בצד למעלה. מתבלים במלח. מבשלים, מתערבלים מדי פעם, עד שהצד השני עמוק, אפילו חום זהוב וגבינה נמס ביסודיות, כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טיפות בייקוןטיפות בייקון
גבינהגבינה
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
17
מגישים באופן מיידי.