גבינה בגריל קפרזה
אם יש לך עלי בזיליקום, חמאה, עגבניות, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זמן הכנת המתכון כ 12 דקות. נסו טוסט קפרזה בגריל עם גבינת בוראטה + אבוקדו בגריל, גבינה בגריל קפרזה, ו כריך גבינה בגריל קפרזה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים כפית אחת חמאה וכפית אחת שמן זית במחבת גדולה שאינה מקל על חום בינוני עד הקצפת שוככת.
מוסיפים שתי פרוסות לחם ומבשלים, מתערבלים מדי פעם, עד חום זהוב חיוור בצד התחתון, על 2 דקות.
העברה ללוח חיתוך קלוי-צד למעלה. חצי גבינה על פרוסת לחם אחת. למעלה עם עגבניות, בזיליקום, גבינה נותרת. סגור כריך, עם שני הצדדים קלויים הפונים כלפי פנים.
מחממים עוד כפית אחת כל חמאה ושמן במחבת ומפחיתים את החום עד נמוך בינוני.
מוסיפים כריך ומבשלים, מתערבלים מדי פעם, עד עמוק, אפילו חום זהוב, על 5 דקות.
הסר כריך באמצעות מרית מתכת גמישה.
מוסיפים את שאר החמאה והשמן. להחזיר כריך למחבת מבושל בצד למעלה. מתבלים במלח. מבשלים, מתערבלים מדי פעם, עד שהצד השני עמוק, אפילו חום זהוב וגבינה נמס ביסודיות, כ -5 דקות.