קושיקל
מוכן ב10 דק.
מנות2
ציון בריאות12
מטבחיםמקסיקני
דיאטותללא גלוטן
מגזין

גבינה ובייקון לשניים

גבינה ובייקון לשניים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מקסיקניים, אז תנו הזדמנות ל בייקון וגבינה Quesadillas עבור שני. והוא מתאים להגשה ל 2 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 33 גרם חלבון 66 גרם של שומן, וסך הכל 878 קלוריות. אם יש לך רוטב אדובו צ'יפוטלה, שמן צמחי, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב סלסה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,סלסה תות קינוח כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, זה עובד היטב כמו מתאבן תקציב ידידותי. זה יהיה להיט בחג היום ולנטין שלך. זה מובא לך על ידי Food.com. לוקח את כל הגורמים בחשבון, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular של 55%, שהוא מוצק. נסו קותלי חזיר, ביצים וגבינה., גבינה וביצה עם בייקון, ו צ'ילה, גבינה וקסדיות בייקון (מתכונים דומים).

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

פינו נואר, ריזלינג ורוזה נוצץ הם בחירה מצוינת למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Cuvaison פינו נואר. יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 29 דולר.
Cuvaison פינו נואר
Cuvaison פינו נואר
קרנרוס פינו נואר של קובייסון מגיע מאחוזתם בת 400 דונם בחלק הדרומי של עמק נאפה. כרם אקלים קריר זה מאפשר תנאים כמעט מושלמים שנה אחר שנה לייצר שרדונה ברמה עולמית, פינו נואר, סירה, סוביניון בלאן ומרלו. שליטה על כל היבטי החקלאות בכרם שלהם נותנת לקובייסון יתרון בייצור הפרי האיכותי ביותר ולכן מצמצמת את המניפולציה על היקב. היינן סטיבן רוגסטד מסכם זאת בצורה הטובה ביותר: "הסגנון והפילוסופיה שלי מבוססים על הבעת האופי הייחודי של ענבי האחוזה שלנו ועשיית מעט ככל האפשר עבורם. כאשר לאדם יש פרי נפלא לעבוד איתו, זה צריך להיות הדגש של האדם."