גבינה ובצל תפוחי אדמה
גבינה ותפוחי אדמה בצל יכול להיות רק ללא גלוטן ולקטו אובו צמחוני מתכון שחיפשת. מנה אחת מכילה 319 קלוריות, 7 גרם חלבון, ו 15 גרם שומן. אתה מקבל תוספת שמגישה 4. אם יש לכם גבינת צ'דר, תפוחי אדמה, פטרוזיליה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 58%, שהוא מוצק. מתכונים דומים: פירה חזיר וגבינה ובצל, תפוחי אדמה עם רוטב בצל וגבינת פרמזן, ו בצל מקורמל וגבינה שוויצרית תפוחי אדמה אפויים פעמיים.
הוראות
במחבת גדולה ממיסים חמאה על אש בינונית-גבוהה.
מוסיפים את תפוחי האדמה, הבצל והפלפל; לזרוק לציפוי. מכסים ומבשלים 8-10 דקות או עד שתפוחי האדמה רכים, תוך ערבוב מדי פעם. לחשוף; מבשלים עד שתפוחי האדמה משחימים, בערך 6 דקות.
מסירים מהאש. מכסים ומניחים לעמוד 2-3 דקות או עד שהגבינה נמסה.