גבינה וחלי צ'ייב
גבינת המתכון וחלת צ'ייב יכול לספק הכמיהה היהודית שלך בערך 45 דקות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 6 גר' של חלבון, 5 גרם של שומן, וסך הכל 160 קלוריות. מתאים ל-24 מנות. זה יהיה להיט בחג החנוכה שלך. רק מעטים באמת אהבו את הלחם הזה. לך לחנות ותביא מלח, גבינת פרמג'יאנו-רג' יאנו, חלמונים, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. נסו ממרח גבינה וצ'ייב, סלט כרוב גבינה וצ'ייב, ו לחם תירס עם גבינה וצ'ייב (מתכונים דומים).
הוראות
שלב הראשון 3 מרכיבים בקערה גדולה; תן לעמוד 5 דקות או עד מבעבע. מערבבים בחמאה, מלח, 5 חלמונים, ו 3 ביצים. מערבבים ב פונטינה ועירית. לשקול או קלות כפות קמחים לתוך כוסות מדידה יבש; רמה עם סכין.
הוסף 7 אונקיות קמח לחם (כ 2 1/4 כוסות) ו 4 אונקיות (כ 2 3/4 כוסות) קמח לכל מטרה לתערובת שמרים, ערבוב עד צורות בצק רכות (הבצק יהיה דביק).
להפוך את הבצק על משטח מקומח קלות. ללוש עד חלק וגמיש, הוספת 1/4 כוס לכל המטרה קמח, 1 כף בכל פעם, כדי למנוע בצק דבק לידיים.
מניחים בצק בקערה גדולה מצופה בתרסיס בישול, הופכים לחלק העליון של המעיל. מכסים בניילון נצמד, ומניחים לעלות במקום חם (85), ללא טיוטות, במשך 45 דקות או עד הוכפל בגודל. אגרוף למטה בצק; לכסות ולתת לעלות 50 דקות או עד הוכפל בגודל. (לחץ בעדינות שתי אצבעות לתוך הבצק. אם ההזחה נשארת, הבצק עלה מספיק.)
מחלקים בצק ל 6 מנות שוות.
גלגל כל כדור לתוך חבל באורך של כ-15 אינץ'.
מקום 3 חבלים במקביל זה לזה; חבלים צמה. הקמצוץ מסתיים יחד, ולהתחבק מתחת לכיכר. חזור על הליך עם 3 חבלים שנותרו.
מניחים כיכרות על תבנית אפייה מרופדת בנייר קלף; מעיל עם ספריי בישול. לכסות ולתת לעלות 30 דקות או עד הוכפל בגודל.
שלב 1 ביצה 2 כפות מים, ערבוב היטב עם מקצף.
מברשת כיכרות בעדינות עם תערובת ביצה.
מפזרים כיכרות באופן שווה עם Parmigiano-רג ' יאנו.
אופים ב 375 במשך 25 דקות או עד הזהב.
הסר גיליון אפייה; מגניב על מתלה חוט.