קושימומחה
מוכן ב4 שעות
מנות8
ציון בריאות7
מגזין

גבינה וקיש צ'ילה

גבינה וקיש צ'ילה
גבינת המתכון וקיש צ'ילה יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 4 שעות. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 319 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 22 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 8 מנות. גשו לסופר וקנו חלב, ביצים, שן שום, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב הבצק מאפה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות בצק סוכר ותבלינים כקינוח. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. נסו קיש צ'ילה ירוק, קישואים וגבינת עיזים קיש (קיש דה Courgettes au Chèvre), ו קיש צ'ילה ירוק טרי (מתכונים דומים).

הוראות

1
לשים מתלה תנור בעמדה באמצע ולחמם תנור ל 191°.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מרדדים את הבצק לתוך סיבוב 13 אינץ ' על משטח מקומח קלות עם מערוך מקומח. להתאים את הבצק למחבת טארט, ללא מתיחה, לתת בצק עודף לתלות על קצה. מקפלים overhang פנימה ולחץ נגד צד של פאן כדי לחזק קצה. טוסיק עם מזלג. להירגע עד המשרד, כ -30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
דובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצוייםדובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצויים
דַק-דַק-
3
פגז קו עם נייר או נייר קלף ולמלא עם משקולות עוגה.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
4
אופים עד מאפה מוגדר וזהב חיוור לאורך שפת, 20 עד 25 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
5
בזהירות להסיר רדיד ומשקולות ואופים פגז עד זהב עמוק בכל רחבי, 15 עד 20 דקות יותר. שים מחבת טארט במחבת אפייה רדודה. תשאירי את התנור דולק.
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
דובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצוייםדובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצויים
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
6
טחון שום מחית כדי להדביק עם מלח באמצעות צד של סכין גדול.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®שום גויה®
1/2 כוס אננס טרי, קצוץ1/2 כוס אננס טרי, קצוץ
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
7
להשליך זרעים, צלעות, גבעולים צ 'ילי, ואז לטפוח יבש במידת הצורך לחתוך לרצועות 1/3 אינץ' רחב.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס שום קצוץ1 כוס שום קצוץ
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
8
להקציף יחד ביצים, חלב, קרם, בצל, רסק שום, ופלפל בקערה גדולה עד רק בשילוב, ואז לשפוך לתוך קליפת טארט אפוי.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כפות פטרוזיליה טחונה2 עד 3 כפות פטרוזיליה טחונה
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
גבינת אואקסקן, מופרדת לחוטים דקים (אפשר להחליף את המוצרלה)גבינת אואקסקן, מופרדת לחוטים דקים (אפשר להחליף את המוצרלה)
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
9
מפזרים גבינה וצ 'ילי על פודינג (צ' ילי ישקע מעט) ואופים עד פודינג מוגדר רק, 50 עד 60 דקות. (המרכז ינענע מעט; מילוי ימשיך להגדיר כפי שהוא מתקרר.)
מרכיבים שתצטרך
3 3/4 כפות קמח רב תכליתי3 3/4 כפות קמח רב תכליתי
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
1 כוס שום קצוץ1 כוס שום קצוץ
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
10
להעביר קיש במחבת כדי להתקרר לפחות 20 דקות לפני ההגשה.
ציוד שתשתמש בו
דַק-דַק-
11
כדי להסיר את הצד של מחבת טארט, מרכז פחית גדולה מתחת למחבת ולתת בצד של טיפת פאן.
ציוד שתשתמש בו
דובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצוייםדובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצויים
דַק-דַק-
12
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.

יין מומלץ: בורדו, פירורי קרקר גרהם שוקולד (כ-14 קרקרים שלמים), בורדו לבן

צרפתית ניתן לזווג עם בורדו, שמפניה, בורגונדי לבן. יין צרפתי הוא מגוון בדיוק כמו אוכל צרפתי, אבל אתה כמעט ולא להשתבש עם שמפניה. אם הארוחה שלך דורשת יין לבן, אתה יכול גם לנסות בורגונדי לבן. לאדום, נסה תערובת בורדו אדומה. יין אחד אתה יכול לנסות הוא הברון דה שארטר בורדו. יש לו 4.7 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 11 דולר.
Baron des Chartrons בורדו
Baron des Chartrons בורדו
אף של פירות אדומים טריים. מבנה נהדר, טאנינים רכים, ופינאלה טרי של דובדבן בשל ואוכמניות. אלגנטי ומאוד אופייני לאפלאסיון.ברון דה שארטרון רוז ' הוא זוג אידיאלי עם בשר בקר בגריל, פסטות גבינה או כבש.