גבינה וקיש צ'ילה
גבינת המתכון וקיש צ'ילה יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 4 שעות. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 319 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 22 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 8 מנות. גשו לסופר וקנו חלב, ביצים, שן שום, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב הבצק מאפה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות בצק סוכר ותבלינים כקינוח. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. נסו קיש צ'ילה ירוק, קישואים וגבינת עיזים קיש (קיש דה Courgettes au Chèvre), ו קיש צ'ילה ירוק טרי (מתכונים דומים).
הוראות
לשים מתלה תנור בעמדה באמצע ולחמם תנור ל 191°.
מרדדים את הבצק לתוך סיבוב 13 אינץ ' על משטח מקומח קלות עם מערוך מקומח. להתאים את הבצק למחבת טארט, ללא מתיחה, לתת בצק עודף לתלות על קצה. מקפלים overhang פנימה ולחץ נגד צד של פאן כדי לחזק קצה. טוסיק עם מזלג. להירגע עד המשרד, כ -30 דקות.
פגז קו עם נייר או נייר קלף ולמלא עם משקולות עוגה.
אופים עד מאפה מוגדר וזהב חיוור לאורך שפת, 20 עד 25 דקות.
בזהירות להסיר רדיד ומשקולות ואופים פגז עד זהב עמוק בכל רחבי, 15 עד 20 דקות יותר. שים מחבת טארט במחבת אפייה רדודה. תשאירי את התנור דולק.
טחון שום מחית כדי להדביק עם מלח באמצעות צד של סכין גדול.
להשליך זרעים, צלעות, גבעולים צ 'ילי, ואז לטפוח יבש במידת הצורך לחתוך לרצועות 1/3 אינץ' רחב.
להקציף יחד ביצים, חלב, קרם, בצל, רסק שום, ופלפל בקערה גדולה עד רק בשילוב, ואז לשפוך לתוך קליפת טארט אפוי.
מפזרים גבינה וצ 'ילי על פודינג (צ' ילי ישקע מעט) ואופים עד פודינג מוגדר רק, 50 עד 60 דקות. (המרכז ינענע מעט; מילוי ימשיך להגדיר כפי שהוא מתקרר.)
להעביר קיש במחבת כדי להתקרר לפחות 20 דקות לפני ההגשה.
כדי להסיר את הצד של מחבת טארט, מרכז פחית גדולה מתחת למחבת ולתת בצד של טיפת פאן.
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.
יין מומלץ: בורדו, שמפניה, בורדו לבן
צרפתית ניתן לזווג עם בורדו, שמפניה, בורגונדי לבן. יין צרפתי הוא מגוון בדיוק כמו אוכל צרפתי, אבל אתה כמעט ולא להשתבש עם שמפניה. אם הארוחה שלך דורשת יין לבן, אתה יכול גם לנסות בורגונדי לבן. לאדום, נסה תערובת בורדו אדומה. יין אחד אתה יכול לנסות הוא הברון דה שארטר בורדו. יש לו 4.7 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 11 דולר.
![Baron des Chartrons בורדו]()
Baron des Chartrons בורדו
אף של פירות אדומים טריים. מבנה נהדר, טאנינים רכים, ופינאלה טרי של דובדבן בשל ואוכמניות. אלגנטי ומאוד אופייני לאפלאסיון.ברון דה שארטרון רוז ' הוא זוג אידיאלי עם בשר בקר בגריל, פסטות גבינה או כבש.