קושימומחה
מוכן ב4 שעות
מנות8
ציון בריאות7
מגזין

גבינה וקיש צ'ילה

גבינה וקיש צ'ילה
גבינת המתכון וקיש צ'ילה יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 4 שעות. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 319 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 22 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 8 מנות. גשו לסופר וקנו חלב, ביצים, שן שום, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב הבצק מאפה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות בצק סוכר ותבלינים כקינוח. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. נסו קיש צ'ילה ירוק, קישואים וגבינת עיזים קיש (קיש דה Courgettes au Chèvre), ו קיש צ'ילה ירוק טרי (מתכונים דומים).

הוראות

1
לשים מתלה תנור בעמדה באמצע ולחמם תנור ל 191°.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
מרדדים את הבצק לתוך סיבוב 13 אינץ ' על משטח מקומח קלות עם מערוך מקומח. להתאים את הבצק למחבת טארט, ללא מתיחה, לתת בצק עודף לתלות על קצה. מקפלים overhang פנימה ולחץ נגד צד של פאן כדי לחזק קצה. טוסיק עם מזלג. להירגע עד המשרד, כ -30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
דובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצוייםדובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצויים
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
פגז קו עם נייר או נייר קלף ולמלא עם משקולות עוגה.
ציוד שתשתמש בו
4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
4
אופים עד מאפה מוגדר וזהב חיוור לאורך שפת, 20 עד 25 דקות.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
5
בזהירות להסיר רדיד ומשקולות ואופים פגז עד זהב עמוק בכל רחבי, 15 עד 20 דקות יותר. שים מחבת טארט במחבת אפייה רדודה. תשאירי את התנור דולק.
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
דובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצוייםדובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצויים
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
6
טחון שום מחית כדי להדביק עם מלח באמצעות צד של סכין גדול.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
בשר טחוןבשר טחון
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
7
להשליך זרעים, צלעות, גבעולים צ 'ילי, ואז לטפוח יבש במידת הצורך לחתוך לרצועות 1/3 אינץ' רחב.
מרכיבים שתצטרך
2 פלפל אדום קלוי, קצוץ2 פלפל אדום קלוי, קצוץ
1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
8
להקציף יחד ביצים, חלב, קרם, בצל, רסק שום, ופלפל בקערה גדולה עד רק בשילוב, ואז לשפוך לתוך קליפת טארט אפוי.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כפות פטרוזיליה טחונה2 עד 3 כפות פטרוזיליה טחונה
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
גבינת אואקסקן, מופרדת לחוטים דקים (אפשר להחליף את המוצרלה)גבינת אואקסקן, מופרדת לחוטים דקים (אפשר להחליף את המוצרלה)
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
9
מפזרים גבינה וצ 'ילי על פודינג (צ' ילי ישקע מעט) ואופים עד פודינג מוגדר רק, 50 עד 60 דקות. (המרכז ינענע מעט; מילוי ימשיך להגדיר כפי שהוא מתקרר.)
מרכיבים שתצטרך
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
2 פלפל אדום קלוי, קצוץ2 פלפל אדום קלוי, קצוץ
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
10
להעביר קיש במחבת כדי להתקרר לפחות 20 דקות לפני ההגשה.
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
11
כדי להסיר את הצד של מחבת טארט, מרכז פחית גדולה מתחת למחבת ולתת בצד של טיפת פאן.
ציוד שתשתמש בו
דובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצוייםדובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצויים
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
12
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.

יין מומלץ: בורדו, שמפניה, בורדו לבן

צרפתית ניתן לזווג עם בורדו, שמפניה, בורגונדי לבן. יין צרפתי הוא מגוון בדיוק כמו אוכל צרפתי, אבל אתה כמעט ולא להשתבש עם שמפניה. אם הארוחה שלך דורשת יין לבן, אתה יכול גם לנסות בורגונדי לבן. לאדום, נסה תערובת בורדו אדומה. יין אחד אתה יכול לנסות הוא הברון דה שארטר בורדו. יש לו 4.7 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 11 דולר.
Baron des Chartrons בורדו
Baron des Chartrons בורדו
אף של פירות אדומים טריים. מבנה נהדר, טאנינים רכים, ופינאלה טרי של דובדבן בשל ואוכמניות. אלגנטי ומאוד אופייני לאפלאסיון.ברון דה שארטרון רוז ' הוא זוג אידיאלי עם בשר בקר בגריל, פסטות גבינה או כבש.