גבינה כחולה וסלט ענבים עם אגוזי פקאן מקורמלים
מתכון גבינה כחולה וסלט ענבים עם אגוזי פקאן caramelised יכול להתבצע בעוד כ-15 דקות. מנה אחת מכילה עד 12 גרם חלבון 31 גרם של שומן, וסך הכל 389 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. זה עובד היטב כמנה עיקרית במחיר סביר. 43 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לך גבינה, שמן זית, ענבים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וlacto אובו צמחוני דיאט. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: חומוס, גבינה כחולה, וכריך סלט ענבים, עוף צלוי עם סלט ענבים וגבינה כחולה, ו פריזה וסלט ענבים עם וריוס וגבינה כחולה.
הוראות
ראשית, caramelise האגוזים.
מחממים את החמאה והסוכר במחבת קטנה, ואז מערבבים את האגוזים. מבשלים על אש נמוכה במשך כ 5 דקות עד האגוזים הם פריך מצופה חמאה מסוכרת. טיפ על תבנית אפייה משומנת, להשאיר להתקרר מעט, ואז בערך לקצוץ.
לטאטא יחד את החומץ ושמן זית עד מעורבב היטב, ולאחר מכן לערבב קצת מלח ופלפל לפי הטעם.
כדי לשרת, לקרוע את העלים את עולש ולשים לתוך קערה עם הרקטה. חותכים את הענבים לשניים, להסיר את הזרעים, ולאחר מכן להוסיף לקערה עם רוב ההלבשה. בעדינות לזרוק את הכל יחד עד העלים מצופים, ולאחר מכן לארגן על 4 צלחות הגשה. להתפורר מעל הגבינה העליון עם פיזור של אגוזים.
טפטוף עם ההלבשה הנותרת לשרת.