גבינה מותכת עם בייקון, עגבנייה ואבוקדו
גבינה מותכת עם בייקון, עגבנייה ואבוקדו עשויה להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. מתכון זה מספק 1 מנות. עם 775 קלוריות, 26 גרם חלבון ו 60 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה מושלם עבור יום העצמאות. אנשים רבים הכינו את המתכון הזה, ו-490 היו אומרים שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו גבינת צ'דר, לחם, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. נסו בייקון, עגבניות וגבינה בגריל אבוקדו, גבינה מותכת עם עגבניות, אבוקדו, בייקון וארוגולה, ו הבייקון האולטימטיבי של באג, תירס & גבינה בגריל אבוקדו & @RudisGlutenFree לומר תחרות גבינה & # בגידה (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים בייקון ב מקל גדול או מחבת ברזל יצוק ומבשלים על אש בינונית נמוכה, מפנה מדי פעם, עד פריך בכל רחבי, כ 8 דקות.
מעביר בייקון לצלחת מרופדת בנייר מגבת ושומן בייקון לקערה קטנה.
מחק מחבת וחזור לחום בינוני. ממיסים חמאה עד שהקצף שוכך.
מוסיפים שתי פרוסות לחם ומבשלים, מתערבלים מדי פעם, עד חום זהוב חיוור בצד התחתון, על 2 דקות.
העברה ללוח חיתוך קלוי-צד למעלה.
מניחים פרוסת גבינה אחת על גבי פרוסה אחת, ואחריו בייקון, עגבניות, אבוקדו. למעלה עם פרוסת גבינה שנייה וכריך סגור.
מוסיפים חצי שומן בייקון שמורות למחבת וחום על אש בינונית-נמוכה.
מוסיפים כריך ומבשלים, מתערבלים מדי פעם, עד עמוק, אפילו חום זהוב, על 5 דקות.
הסר כריך באמצעות מרית מתכת גמישה.
מוסיפים את שומן הבייקון שנותר. להחזיר כריך למחבת מבושל בצד למעלה. מתבלים במלח. מבשלים, מתערבלים מדי פעם, עד שהצד השני עמוק, אפילו חום זהוב וגבינה נמס ביסודיות, כ -5 דקות.