קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות21
מגזין

גבינה מצה בלינצ'ס עם אספרגוס ושמיר

גבינה מצה בלינצ'ס עם אספרגוס ושמיר
תמיד כיף שיש עוד מתכון של ארוחת בוקר, אז תנו הזדמנות ל גבינה מצה בלינצ'ס עם אספרגוס שמיר. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 935 קלוריות, 40 גרם חלבון ו 63 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם אספרגוס, שמיר, שמן צמחי בתוספת נוספת, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: סלרי ומרק גזר לבן עם בצל ירוק-כדורי מצות שמיר, בלינצ'ס גבינה, ו בלינצ'ס גבינה.

הוראות

1
מערבבים חלב, ארוחה מצה, ביצים, שמן ומלח בבלנדר עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
1 כף חומץ שרי או מיץ לימון1 כף חומץ שרי או מיץ לימון
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2
תן לבלילה לעמוד 30 דקות.
3
מערבבים הבלילה לפני השימוש. מברשת קלה מחבת nonstick 10 אינץ ' עם שמן וחום על חום גבוה בינוני עד חם אבל לא מעשן. מחזיק מחבת את החום, יוצקים ב 1/3 גביע הבלילה, מיד הטיה וסיבוב מחבת לתחתית המעיל. (אם הבלילה סטים לפני מחבת מצופה, להפחית את החום מעט קרפ הבא.) לחזור מחבת כדי לחמם לבשל קרפ עד העליון מוגדר קצה ותחתון הם זהב, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
הסר מחבת מחום ולשחרר קצה קרפ עם מרית גמישה חסינת חום. הפוך במהירות מחבת על צלחת כדי לשחרר קרפ. הפוך 11 קרפים יותר באותו אופן, צחצוח מחבת קלות עם שמן עבור כל וערימה קרפים על צלחת כמו מבושל.
מרכיבים שתצטרך
קרפיםקרפים
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
5
לשים מתלה תנור בעמדה באמצע ולחמם תנור ל 177°.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
1
לבשל אספרגוס בסיר 4-5 ליטר רחב של מים מלוחים רותחים, חשוף, עד רק במכרז, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
להעביר אספרגוס עם כפית מחוררת ללוח חיתוך כדי להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
3
חותכים ושומרים טיפים, ואז קוצצים דק גבעולים.
4
מערבבים יחד גבינת קוטג', גבעולים קצוצים, שמיר, ביצה, פלפל, ומלח.
מרכיבים שתצטרך
קרקרים מחיטה מלאהקרקרים מחיטה מלאה
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
ענפי שמיר טריים שנקטפוענפי שמיר טריים שנקטפו
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
1
שים 1 קרפ, צד חיוור למעלה, על משטח עבודה ולהפיץ 1/3 כוס של מילוי בקו אופקי ממש מתחת למרכז קרפ, משאיר גבול 3/4 אינץ ' בכל קצה. מקפלים בצדדים של קרפ על הקצוות של המילוי, ולאחר מכן, החל בתחתית, להפשיל כדי לסגור את המילוי.
מרכיבים שתצטרך
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
2
העברה, צד התפר למטה, לתבנית אפייה רדודה 15 על 10 אינץ ' עם חמאה קלה. למלא ולהעביר הנותרים 11 קרפים באותו אופן.
מרכיבים שתצטרך
קרפיםקרפים
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
3
אופים בלינצ ' ס, מכוסה בנייר כסף, עד מילוי חם, 30 עד 35 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
1
מחממים חמאה במחבת של 10 עד 12 אינץ ' מעל חום מתון עד שהקצף שוכך.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מוסיפים בצל ירוק ומבשלים, ערבוב, עד מכרז, על 5 דקות. מערבבים בקצות אספרגוס, מלח ופלפל ומבשלים, ערבוב, עד אספרגוס מחומם דרך, 1 עד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
ג'ינג'ר שלם, מרוסקג'ינג'ר שלם, מרוסק
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
3
הסר מהחום ומערבבים בשמיר. ציפוי כפית על בלינצ ' ס.
מרכיבים שתצטרך
ענפי שמיר טריים שנקטפוענפי שמיר טריים שנקטפו