גבינה פולנטה עם נקניק רגאוט
המתכון גבינה פולנטה עם נקניק רגאוט יכול להתבצע בסביבות 35 דקות. מתאים ל-4 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 896 קלוריות, 40 גרם חלבון ו 58 גרם של שומן למנה. כמה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. אם יש לך עגבניות, בצל, נקניקיות חזיר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. 95 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : פולנטה-נקניק רגאוט, פטריות בר, גזר לבן רגאוט עם גבינה פולנטה, ו כדורי פולנטה עם ראגו נקניק.
הוראות
מחממים את השמן בתבשיל גדול מעל חום בינוני גבוה ומבשלים את הבצל והשום במשך כמה דקות. מערבבים את הנקניקיות, לשבור אותם לחתיכות קטנות כמו שאתה הולך, ומבשלים עוד 8-9 דקות. מערבבים את העגבניות הקצוצות, מלאי, טהור ורוב רוזמרין. מביאים לרתיחה ומבשלים עוד 8-10 דקות או עד התערובת מעובה. מתבלים לפי הטעם.
בינתיים, לפצות את פולנטה בעקבות הוראות חבילה.
הסר מהחום ומערבבים בגבינה, עם כמה תיבול. כף פולנטה על 4 צלחות, ולאחר מכן העליון עם רגאוט וזרימת רוזמרין הנותרים.