גבינה פנה עם ברוקולי
פן גביני עם ברוקולי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה זו מכילה סביב 20 גרם חלבון 10 גרם של שומן, וסך הכל 398 קלוריות. מתאים ל-4 מנות. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו גבינת פרמזן, חלב, גבינת צ'דר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. נסו חזיר גבינה וברוקולי אפוי פנה, פסטה גבינה ברוקולי פנה, ו Cheesy Penne (מתכונים דומים).
הוראות
לבשל פסטה על פי הוראות החבילה, השמטת מלח ושומן. במהלך 3 הדקות האחרונות של בישול, להוסיף ברוקולי למחבת; לנקז.
מניחים פסטה וברוקולי בקערה גדולה.
מערבבים חלב וקמח בסיר על חום בינוני, ערבוב עם מקצף עד חלקה. מבשלים 5 דקות או עד מעובה מעט; להסיר מהחום.
מוסיפים 2 כפות פרמזן ומרכיבים הנותרים, ערבוב עם מקציף עד חלקה.
להוסיף תערובת גבינה לתערובת פסטה; לזרוק.