עוגת תפוחים ונקניקיות גבינה לוקחת על 1 שעה ו 55 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 544 קלוריות, 24 גרם חלבון ו 39 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 853 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. מתכון זה מן המתכונים פשוט דורש גבינת asiago, תפוחים טארט, שום ונקניק. בסך הכל, מתכון זה מרוויח רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן) ציון כף של 0%. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : מחבת נקניק גבינה צ'ילי פאי, עוגת ארוחת בוקר נקניקיית תפוחים, ו עוגת נקניקיות מתוקה עם תפוחים וצימוקים.
הוראות
1
מראש לאפות את קרום העוגה: מחממים תנור ל 177°. קו החלק הפנימי של פגז עוגה עם רדיד אלומיניום כבד, לחיצה על הבצק בצדדים. ממלאים את כל הדרך עד השפה עם משקולות עוגה (סוכר או שעועית לעבוד היטב).
מרכיבים שתצטרך
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
יכול שעועית ירוקה, סחוטה
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
רצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
בצל קצוץ (2 בצלים)
2
אופים במשך 35 דקות או עד הקרום מתחיל חום. (לפעמים קרומים קפואים שנקנו בחנות אינם דורשים זמן אפייה רב כמו קרום תוצרת בית.)
מרכיבים שתצטרך
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)
3
הסר את קרום העוגה מהתנור ולתת מגניב.
מרכיבים שתצטרך
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)
4
הסר את נייר הכסף ומשקולות עוגה.
ציוד שתשתמש בו
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
5
מבשלים את התפוח, בצל, סוכר בחמאה: ממיסים חמאה במחבת גדולה על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
רצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
מוסיפים את התפוחים, הבצלים והסוכר, מבשלים, מערבבים מדי פעם, עד למכרז, כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
רצועת קליפת לימון
7
ב -30 השניות האחרונות בערך, מוסיפים את השום ומבשלים עד ריחני.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
8
העברת תערובת לקערה נפרדת.
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-o
1
תוסיף את הנקניקייה האיטלקית למחבת. מבשלים על חום בינוני, ערבוב רק לעתים רחוקות, עד נקניק מבושל דרך.
מרכיבים שתצטרך
גבינת זרלה מגוררת חלקית
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
הסר מהחום.
3
הסר את הנקניק עם כפית מחוררת לצלחת מרופדת במגבות נייר כדי לספוג את השומן העודף.
מרכיבים שתצטרך
גבינת זרלה מגוררת חלקית
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
4
בקערה בגודל בינוני, מערבבים יחד את הגבינות וביצים מוכות.
יין מומלץ: Lambrusco Dolce, קציר מאוחר ריזלינג, Vin Santo
Lambrusco דולצ ' ה, Riesling הקציר מאוחר, וin סנטו הן אפשרויות נהדרות עבור עוגה. היינות האלה מתוקים, וזה חשוב כי יין בדרך כלל צריך להיות מתוק יותר מהמזון שאתה מצמד איתו. אתה יכול לנסות Chateau שנטל הקציר מאוחר ריזלינג. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 21 דולר לבקבוק.