גבינת גאודה מעושנת מקרוני וגבינה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל מקרוני גבינת גאודה מעושן. מנה אחת מכילה 314 קלוריות, 18 גרם חלבון ו 11 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. לכי לחנות וקחי שיני שום, גבינת פרמזן, בצל ירוק ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. נסו גבינת גאודה מעושנת מקרוני וגבינה, גבינת גאודה מעושנת עם בייקון, ו גבינת גאודה מעושנת עם שמנת {ללא גלוטן} (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים לחם במעבד מזון, ואת הדופק 10 פעמים או עד פירורים גס למדוד 1/2 כוס.
ממיסים חמאה בסיר גדול על אש בינונית.
מוסיפים בצל ושום; מבשלים 1 דקה.
מוסיפים קמח; לבשל 1 דקה, ערבוב כל הזמן. בהדרגה להוסיף חלב, מלח ופלפל, ערבוב כל הזמן עם מקצף עד מעורבב. מביאים לרתיחה; מבשלים עד עבה (כ 2 דקות).
מוסיפים גבינות; מערבבים עד מומסים.
מוסיפים תרד ומקרוני לרוטב גבינה, ערבוב עד מעורבב היטב. תערובת כפית לתוך צלחת אפייה 2 ליטר מצופה ספריי בישול.
אופים ב 350 במשך 15 דקות או עד מבעבע.