תמיד כיף שיש עוד מתכון של מתאבנים hor, אז תנו הזדמנות ל גבינת וודמן וקרקרים. והוא יספק כ 28 מנות. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 54 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו4 גרם של שומן. גשו לסופר וקנו אבקת אפייה, סוכר, עלי כותרת צבעוניים אכילים, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. נסו גבינת ברי שמנת ארבעה מקרוני וגבינה עם קרקרים ריץ חמאה, קרקרים גבינה, ו קרקרים גבינה (מתכונים דומים).
הוראות
1
כדי להפוך את גבינת ריקוטה, קו מסננת עם שכבה כפולה של cheesecloth ולהגדיר את המסננת מעל קערה.
מרכיבים שתצטרך
לפי עוגה
ציוד שתשתמש בו
2 כפיות מלח כשר מחולק ועוד לזילוף
1/2 קילו טופו יציב, שבור
להברשה ולטיגון בשמן עמוק
2
מערבבים את החלב, השמנת והמלח בסיר קטן ומבשלים מעל חום בינוני-נמוך, ערבוב לעתים קרובות כדי למנוע חריכה, עד התערובת רושמת 88° על מדחום דיגיטלי.
מרכיבים שתצטרך
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
שמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוק
(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשום
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
3
הסר את המחבת מהחום ומערבבים בעדינות את מיץ הלימון.
מרכיבים שתצטרך
1 שאלוט, מגורר או טחון
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
בואו לעמוד במשך 5 דקות, ולאחר מכן לשפוך את הגבינה מי גבינה מצופה מסננת.
ציוד שתשתמש בו
2 כפיות מלח כשר מחולק ועוד לזילוף
1/2 קילו טופו יציב, שבור
5
בואו לנקז בטמפרטורת החדר עד הגבינה עבה ו להפיץ, על 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חמוציות, להגשה
6
מעבירים את הגבינה למיכל, מכסים בחוזקה, ומקררים.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חמוציות, להגשה
7
מערבבים את קמח החיטה המלאה, קמח שיפון, סוכר, מלח, אבקת אפייה וזרעי קימל בקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף ההנעה.
מרכיבים שתצטרך
גרעיני חמנייה מלוחים נוספים, לא חובה
אפרסקים טריים או קפואים פרוסים
זרעי קימל
קמח שיפון
ליקוריץ צהוב וירוק
(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
שמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוק
להברשה ולטיגון בשמן עמוק
8
מערבבים בקצרה על מהירות נמוכה כדי להתמזג.
9
מוסיפים את החמאה ומערבבים במהירות נמוכה עד שהתערובת דומה לארוחה גסה, 1 עד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
10
מוסיפים את היוגורט וממשיכים לערבב רק עד שהבצק מגיע לכדור, 10 עד 20 שניות.
מרכיבים שתצטרך
חבילת עוגת שכבות וניל קפואה
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
11
להפוך את הבצק על גיליון גדול של נייר קלף ולחץ אותו לתוך שטוח, אפילו מלבן מדידה על 5 על ידי 6 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
ציוד שתשתמש בו
(כגון Chocodrops)
12
להניח גיליון שני של נייר קלף על גבי ולגלגל את הבצק לעובי אפילו 1/8 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
דראגי פנינה לבנות
ציוד שתשתמש בו
(כגון Chocodrops)
13
הסר את הגיליון העליון של קלף, באמצעות סכין שף, לחתוך את הבצק לתוך מלבנים מחוספס 2 על 4 אינץ'. הבצק יהיה דביק, אז לא לנסות להסיר את המלבנים עד לאחר מצמרר. החלק את הקלף עם הבצק על תבנית אפייה ומקרר עד שהבצק מוצק, לפחות 30 דקות או עד 1 שבוע.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
שפים סכין
14
כדי להפוך את הקרקרים, למקם מדפים בשליש העליון והתחתון של התנור. מחממים את התנור ל-400 ° F ומייפים שני גיליונות אפייה בנייר אפייה.
מרכיבים שתצטרך
לכריכה
ציוד שתשתמש בו
(כגון Chocodrops)
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
15
באמצעות מרית קטנה, להסיר בזהירות את הקרקרים ולמקם אותם על דפי אפייה מוכנים, מרווחים אותם 1 אינץ ' זה מזה.
מרכיבים שתצטרך
לכריכה
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
16
אופים, מסובבים את דפי האפייה באמצע האפייה, עד שהקרקרים בצבע חום זהוב ופריך, 10 עד 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
לכריכה
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
17
בואו להתקרר במשך 10 דקות על סדיני האפייה, ולאחר מכן להשתמש במרית להעביר את הקרקרים למתלה תיל כדי לסיים קירור.
מרכיבים שתצטרך
לכריכה
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
תפוזים, פרוסים וחצויים
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
18
כדי להגיש, מורחים שכבה של גבינת ריקוטה בעובי של 1/8 אינץ ' על כל קרקר. פזר כמה פרחים אכילים מעל הריקוטה ומפזרים מלח ים.
מרכיבים שתצטרך
פרחים אכילים
לפי עוגה
גבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעם
לכריכה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
19
הערה: כדי ליצור קצוות מחוספסים המזכירים את תמונתה של פרנצ ' סקה וודמן, אנו מפצלים את הבצק הקרקר שלנו לשלישים, מגלגלים אותו החוצה, ואז חותכים חתיכות המשלבות את הקצה המחוספס לקרקר בעל מראה כפרי יותר. האם קדימה: גבינת ריקוטה יכולה להתבצע מראש ומאוחסן במיכל אטום במקרר עד 1 שבוע. בצק הקרקר יכול להיות מגולגל החוצה, עטוף בחוזקה בפלסטיק, ומאוחסן במקרר עד 1 שבוע. מאוחסן במיכל אטום, הקרקרים האפויים ישמרו במשך 1 יום בטמפרטורת החדר.מעל ומעבר: כל מלח ים גדול גרגר יעבוד במתכון זה, אבל כדי להוסיף מגע סופי של צבע, כמו גם טעם ייחודי, להשתמש במלח ים שחור יפה מהוואי.משאבים: מלח ים הוואי שחור: saltworks.us, amazon.com
מרכיבים שתצטרך
לפי עוגה
לכריכה
גבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעם
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)