קושימומחה
מוכן ב8 שעות, 42 דק.
מנות2
ציון בריאות33
מגזין

גבינת עיזים, דובדבן ואגוזים ממולאים חזה ברווז עם זיגוג שמפניה

גבינת עיזים, דובדבן ואגוזים ממולאים חזה ברווז עם זיגוג שמפניה
גבינת עיזים, דובדבן ואגוזים ממולאים חזה ברווז עם זיגוג שמפניה עשוי להיות רק תוספת אתה מחפש. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 58 גרם חלבון 108 גרם של שומן, וסך הכל 1320 קלוריות. והוא יספק כ 2 מנות. המתכון הזה מכסה %42 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה מושלם עבור ערב השנה החדשה. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-13 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לכם סירופ מייפל מוקצף בטטות, שמן זית, סוכר טורבינדו, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 8 שעות ו-42 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, וזה מרהיב. נסו גבינת עיזים, דובדבן ואגוזים ממולאים חזה ברווז עם זיגוג שמפניה, ברווז חזה חם סלט גבינת עיזים, ו צ'רי, גבינת עיזים וסלט אגוזים מסוכרים + ויניגרט דובדבן בלסמי + בגידה (מתכונים דומים).

הוראות

1
בזהירות לחתוך כיס לתוך השד ברווז לאורך להיות זהיר לא לחתוך את כל הדרך.
מרכיבים שתצטרך
חזה ברווזחזה ברווז
2
מערבבים את החומץ, חמאה מומסת ושמן זית, עם מעט מלח ופלפל בקערה, עם חזה ברווז, ומרינדה לפחות 8 שעות, בקירור. כאשר מוכן גריל, להסיר את השד מן המרינדה. מקרצפים את הדובדבנים המיובשים בכוס 1 של השמפניה במשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
דובדבנים יבשיםדובדבנים יבשים
חזה ברווזחזה ברווז
שמפניהשמפניה
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
תלת עצות, גזוזתלת עצות, גזוז
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
יוצקים את שאר השמפניה בסיר ומבשלים, עד מופחת 1 כוס; להפריש ולתת מגניב. בקערת ערבוב קטנה, מערבבים יחד את גבינת העז, דובדבנים מוגזים, ואגוזי מלך עד בשילוב טוב. דברים כל ברווז לשבור עם התערובת ולאטום עם קיסם.
מרכיבים שתצטרך
גבינת עיזיםגבינת עיזים
שמפניהשמפניה
1/3 כוס שמן קוקוס או צמחי1/3 כוס שמן קוקוס או צמחי
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
ברווז שלםברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
כמו גבינות לטאקוכמו גבינות לטאקו
טעם חמאה צלולטעם חמאה צלול
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
4
כאשר השמפניה התקררה לטמפרטורת החדר, מוסיפים את הסוכר. לפני שהסוכר מתחיל להתמוסס, מברישים את התערובת על שד הברווז ומניחים על גריל שחומם מראש. גריל 3 דקות בצד 1; ואז להפעיל 45 מעלות כדי ליצור crosshatches סימן גריל נחמד. המשך לצחצח את שדי הברווז עם זיגוג בזמן הבישול. הפוך את השד ומבשל בצד השני, עד מבושל דרך, מעט ורוד בפנים. בשניות האחרונות של צלייה, מניחים את השד על החלק החם ביותר של הגריל במשך 8 עד 12 שניות לצרוב. צלחת ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
חזה ברווזחזה ברווז
שמפניהשמפניה
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
5
מגישים עם ירקות שורש קלוי כמו דלעת מעוקלת, סקווש בלוט, גזר לבן,או סירופ מייפל מוקצף בטטות.
מרכיבים שתצטרך
חמוציות מיובשות, או דובדבנים מיובשים קצוצים, או תערובת של שניהםחמוציות מיובשות, או דובדבנים מיובשים קצוצים, או תערובת של שניהם
שורש ירקותשורש ירקות
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
סקווש בלוטסקווש בלוט
סירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשהסירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשה
גזר לבןגזר לבן