גבינת עיזים, דובדבן ואגוזים ממולאים חזה ברווז עם זיגוג שמפניה
גבינת עיזים, דובדבן ואגוזים ממולאים חזה ברווז עם זיגוג שמפניה עשוי להיות רק תוספת אתה מחפש. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 58 גרם חלבון 108 גרם של שומן, וסך הכל 1320 קלוריות. והוא יספק כ 2 מנות. המתכון הזה מכסה %42 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה מושלם עבור ערב השנה החדשה. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-13 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לכם סירופ מייפל מוקצף בטטות, שמן זית, סוכר טורבינדו, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 8 שעות ו-42 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, וזה מרהיב. נסו גבינת עיזים, דובדבן ואגוזים ממולאים חזה ברווז עם זיגוג שמפניה, ברווז חזה חם סלט גבינת עיזים, ו צ'רי, גבינת עיזים וסלט אגוזים מסוכרים + ויניגרט דובדבן בלסמי + בגידה (מתכונים דומים).
הוראות
1
בזהירות לחתוך כיס לתוך השד ברווז לאורך להיות זהיר לא לחתוך את כל הדרך.
מרכיבים שתצטרך
חזה ברווז
2
מערבבים את החומץ, חמאה מומסת ושמן זית, עם מעט מלח ופלפל בקערה, עם חזה ברווז, ומרינדה לפחות 8 שעות, בקירור. כאשר מוכן גריל, להסיר את השד מן המרינדה. מקרצפים את הדובדבנים המיובשים בכוס 1 של השמפניה במשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
דובדבנים יבשים
חזה ברווז
שמפניה
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
תלת עצות, גזוז
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולבים
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
יוצקים את שאר השמפניה בסיר ומבשלים, עד מופחת 1 כוס; להפריש ולתת מגניב. בקערת ערבוב קטנה, מערבבים יחד את גבינת העז, דובדבנים מוגזים, ואגוזי מלך עד בשילוב טוב. דברים כל ברווז לשבור עם התערובת ולאטום עם קיסם.
מרכיבים שתצטרך
גבינת עיזים
שמפניה
1/3 כוס שמן קוקוס או צמחי
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
ברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
כמו גבינות לטאקו
טעם חמאה צלול
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
4
כאשר השמפניה התקררה לטמפרטורת החדר, מוסיפים את הסוכר. לפני שהסוכר מתחיל להתמוסס, מברישים את התערובת על שד הברווז ומניחים על גריל שחומם מראש. גריל 3 דקות בצד 1; ואז להפעיל 45 מעלות כדי ליצור crosshatches סימן גריל נחמד. המשך לצחצח את שדי הברווז עם זיגוג בזמן הבישול. הפוך את השד ומבשל בצד השני, עד מבושל דרך, מעט ורוד בפנים. בשניות האחרונות של צלייה, מניחים את השד על החלק החם ביותר של הגריל במשך 8 עד 12 שניות לצרוב. צלחת ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
חזה ברווז
שמפניה
רוטב שומשום יפני מוכן
ליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולבים
5
מגישים עם ירקות שורש קלוי כמו דלעת מעוקלת, סקווש בלוט, גזר לבן,או סירופ מייפל מוקצף בטטות.
מרכיבים שתצטרך
חמוציות מיובשות, או דובדבנים מיובשים קצוצים, או תערובת של שניהם