תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל גבינת עיזים ודבש Blancmange. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 172 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 8 גרם שומן. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. אם יש לך חלב רזה, חצי וחצי, אבקת ג'לטין, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, נסו גבינת עיזים ודבש Blancmange, גבינת עיזים עם דבש, ו גבינת עיזים ודבש קרוסטיני (מתכונים דומים).
הוראות
1
יוצקים חלב לסיר בינוני ומפזרים אגר על גבי. אפשר לנוח עד אגר (או ג ' לטין) הופך ברור ו פחזנית מעט, 10 עד 15 דקות. להביא חלב לרתיחה; לבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד פתיתים להתמוסס, 1 עד 2 דקות. מגניב מעט (להשאיר רק חם מספיק כדי להמיס—לא curdle—גבינה).
מרכיבים שתצטרך
חבילות כל אחת) ג'לטין פטל או תות
רוטב חמוציות, להגשה
Agar
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
2
להקציף במחצית וחצי, גבינה, דבש וזרעי וניל. תערובת בין 8 כוסות מרטיני או 1-כוס ramekins. לכסות עם לעטוף פלסטיק; צמרמורת עד להגדיר, על 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
4 בוקאצ'יני מוצרלה טריים, כל אחד בקוטר 1 אינץ'
דבש הדרים
רוטב חמוציות, להגשה
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
כגון גבינות לטאקו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
3
מערבבים תותים, חומץ, בזיליקום, טימין, פלפל וסוכר בקערה. אם מגישים במשקפיים, העליון כל אחד עם תערובת פירות יער. אם המשרתים מתוך ramekin, להפעיל סכין לאורך הקצה הפנימי ולהפוך על צלחת; העליון עם תערובת ברי.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
8 (U-12) שרימפס
1 בצל אדום, קוביות קטנות
טארטים זעירים בציפוי אדום
ליקוריץ צהוב וירוק
2 כוסות שיני שום
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)