קושירגיל
מוכן ב15 דק.
מנות1
ציון בריאות9
מגזין

גבינת עיזים וחביתת עשבי תיבול טריים

גבינת עיזים וחביתת עשבי תיבול טריים
גבינת עיזים וחביתת עשבי תיבול טריים עשוי להיות מתכון טוב להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך. מתכון זה מספק 1 מנות. עם 421 קלוריות, 25 גרם חלבון ו 34 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם חמאה, מלח כשר, ביצים וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החמאה ללא מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד חלב שקדים כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ראשוני וצמחוני דיאט. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 15 דקות. נסו גבינת עיזים וחביתת עשבי תיבול טריים, חביתת עשב גבינת עיזים עם לקס, ו חביתת עשבי תיבול וגבינת עיזים (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערה קטנה ושימוש במרית גומי, מחית את גבינת העזים עם עשבי תיבול נמדדים עד בשילוב; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
גבינת עיזיםגבינת עיזים
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלישבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
2
לטאטא את הביצים, חלב, מלח ופלפל בקערה בינונית עד צהוב חיוור וחלמון הביצה והלבנים משולבים באופן שווה. שים צלחת הגשה בצד.ממיסים את החמאה במחבת nonstick 8 אינץ ' על חום בינוני עד קצף.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
3
מוסיפים את תערובת הביצים ומערבבים כל הזמן עם מרית גומי, מזיזים את הביצים סביב המחבת עד שהם יוצרים גושים קטנים, בערך 2 עד 3 דקות. בעדינות לנער את המחבת ולהשתמש במרית כדי להפיץ את תערובת הביצים באופן שווה על פני המחבת-החלק העליון של הביצים צריך להיות עקביות שמנת. כפית באופן שווה את תערובת גבינת עיזים במורד השליש האמצעי של תערובת הביצה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת עיזיםגבינת עיזים
סוכר אדום גססוכר אדום גס
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
הסר את המחבת מהחום. באמצעות מרית, לקפל שליש החביתה על עצמו. בעדינות לדחוף את הצד המקופל של החביתה לכיוון קצה המחבת. הטה את המחבת מעל צלחת ההגשה וגלגל את החביתה על הצלחת, בצד התפר למטה.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
מקשטים עם עשבי תיבול נוספים ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלישבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי