גבינת עיזים וסופלה עשבי תיבול טריים
זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. גשו לסופר וקנו גבינת פרמזן, גבינת עיזים, טרגון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. נסו סופלה גבינת עיזים טרי Chavrie, גבינת עיזים וחביתת עשבי תיבול טריים, ו שכבה טרייה של עגבניות ועזים עם שמן צמחי (מתכונים דומים).
הוראות
מוסיף את הפרמזן ולהפוך באופן שווה מעיל התחתון ואת הצד של המנה. הקש על כל עודף.
בסיר בינוני, להמיס את החמאה על חום מתון.
לטאטא את הקמח עד צורות משחה חלקה.
לטאטא ב 1 כוס חלב עד חלקה, ואז לטאטא את הנותרים 1 כוס חלב ולהוסיף את עלה דפנה. מביאים את הרוטב לרתיחה, מקציפים כל הזמן. להפחית את החום נמוך לבשל, לטאטא לעתים קרובות, עד עבה מאוד, על 10 דקות.
לגרד לתוך קערה גדולה. מערבבים בגבינת העז ומתבלים במלח ופלפל, ואז מקציפים בחלמונים. לכסות ולתת מגניב, ואז מערבבים את עשבי תיבול.
בקערת נירוסטה גדולה, להכות את החלבונים ביצה עם קמצוץ של מלח עד המשרד אבל לא יבש. מקפלים שליש מהלבנים מוכים לרוטב הגבינה. מקפלים בלבנים הנותרים, משאיר כמה פסים לבנים.
לגרד את תערובת הסופל לתוך צלחת אפייה מוכנה ואופים במרכז התנור במשך 45 דקות, או עד השחמה, נפוח ועדיין מעט jiggly במרכז.