קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות4
ציון בריאות9
מגזין

גבינת עיזים וסופלה עשבי תיבול טריים

גבינת עיזים וסופלה עשבי תיבול טריים
זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. גשו לסופר וקנו גבינת פרמזן, גבינת עיזים, טרגון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. נסו סופלה גבינת עיזים טרי Chavrie, גבינת עיזים וחביתת עשבי תיבול טריים, ו שכבה טרייה של עגבניות ועזים עם שמן צמחי (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל-37
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
חמאה צלחת סופל 2 ליטר.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
3
מוסיף את הפרמזן ולהפוך באופן שווה מעיל התחתון ואת הצד של המנה. הקש על כל עודף.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
4
בסיר בינוני, להמיס את החמאה על חום מתון.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
5
לטאטא את הקמח עד צורות משחה חלקה.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
6
לטאטא ב 1 כוס חלב עד חלקה, ואז לטאטא את הנותרים 1 כוס חלב ולהוסיף את עלה דפנה. מביאים את הרוטב לרתיחה, מקציפים כל הזמן. להפחית את החום נמוך לבשל, לטאטא לעתים קרובות, עד עבה מאוד, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
7
לגרד לתוך קערה גדולה. מערבבים בגבינת העז ומתבלים במלח ופלפל, ואז מקציפים בחלמונים. לכסות ולתת מגניב, ואז מערבבים את עשבי תיבול.
מרכיבים שתצטרך
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך
גבינת עיזיםגבינת עיזים
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלישבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
8
בקערת נירוסטה גדולה, להכות את החלבונים ביצה עם קמצוץ של מלח עד המשרד אבל לא יבש. מקפלים שליש מהלבנים מוכים לרוטב הגבינה. מקפלים בלבנים הנותרים, משאיר כמה פסים לבנים.
מרכיבים שתצטרך
רוטב גבינהרוטב גבינה
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
מלח, לציפוי זכוכיתמלח, לציפוי זכוכית
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
9
לגרד את תערובת הסופל לתוך צלחת אפייה מוכנה ואופים במרכז התנור במשך 45 דקות, או עד השחמה, נפוח ועדיין מעט jiggly במרכז.
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
10
הגישו מיד.