גבינת עיזים צלויה עם רוטב חמוציות
הכנת המנה לוקחת כ 20 דקות. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. זה מושלם עבור יום העצמאות. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות זול למדי. מתכונים דומים: ירקות בגריל Orzo עם גבינת עיזים & רוטב בלסמי, אפרסק בגריל חם וסלט פריזי עם רוטב גבינת עיזים, ו גבינת עיזים-המבורגר ממולא עם רוטב גבינת עיזים חריף-מלפפון.
הוראות
רבע, ליבה, ואז דק לחתוך את התפוח לקערה עם מיץ לימון ומים 1 כף. לזרוק היטב, כמו זה מפסיק את התפוחים הולכים חום.
חום גריל גבוה, ואז קו מתלה הגריל שלך עם נייר כסף.
שים את הקליפה בצד גבינות למטה על נייר, ואז להפריש לרגע.
מסננים 2 כפות של מיץ מקערת התפוח לקערה קטנה אחרת ולהשליך את השאר.
מוסיפים את רוטב החמוציות, שמן ודבש עם קצת תיבול, ומקציפים כדי ליצור רוטב. גריל את הגבינות במשך 4 דקות, ואז לפזר את האגוזים על ומסביב הגבינות ולחזור לגריל לבשל במשך כמה דקות יותר אבל לדאוג כי האגוזים לא לשרוף.
מסדרים את התפוח, עולש וצנון נבטים או גרגיר הנחלים על 6 צלחות, ולאחר מכן בזהירות העליון עם גבינה מותכת חמה. לפזר על האגוזים, כפית על ההלבשה ומגישים מיד.