גבינת פטה עם שומשום וריבת תאנה בכריך פיתה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תבלין, אז תנו הזדמנות ל פטאן מצופה שומשום וריבת תאנה בכריך פיתה. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 1009 קלוריות, 27 גרם חלבון ו 74 גרם של שומן למנה. אם יש לך עלי אורגנו, תאנים, מלח ופלפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. מתכונים דומים: ריבה תאנה Flatbread עם שום קלוי, Veggie Fetan ו ארוגולה פיתה כריך עם רוטב צזיקי, ו שומשום קרוש טונה & אבוקדו עם אטריות שומשום חריף קישואים.
הוראות
פרוס גבינת פטה לפרוסות 8 (בעובי של כ 1/2 אינץ'). מסדרים פרוסות בשכבה אחת על צלחת גדולה ומניחים במקפיא במשך 15 דקות.
בינתיים, להמיס חמאה בסיר קטן על חום בינוני ומבשלים עד תחילת חום, 3 עד 5 דקות.
מוסיפים תאנים ואורגנו ומתבלים במלח ופלפל. מבשלים עד התאנים לרכך, כ 3 דקות. מערבבים בדבש ולהסיר מחום.
מקציפים ביצים בקערה בינונית.
שלב זרעי שומשום, חלב וכוסברה בצלחת גדולה. לאחר פטה יש צונן, לטבול ביצים מעיל באופן שווה על כל הצדדים עם זרעי שומשום.
שמן חום במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה עד מנצנץ. מטגנים פטה עד זהב משני הצדדים, פונה בזהירות עם מלקחיים, על 2 דקות לכל צד.
לקצץ את 1/3 העליון של כל פיתה בכיס פתוח בזהירות. מלא כל כיס עם 2 מקלות מטוגן פטה, 1/4 של תאנים, ו 1/4 של זיתים.