גבינת פימיאנטו-פריחת דלעת ממולאת
פריחת הדלעת ממולאת בגבינת פימיאנטו עשויה להיות רק המנה הצדדית שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה 124 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 11 גרם שומן. זה מתכון ללא גלוטן משמש 8 . מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. אם יש לך רוטב חם, מיונז קנולה, בצל ירוק, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 25 דקות. מתכונים דומים: שלושה פרחי דלעת ממולאים בגבינה, פריחת סקווש ממולאת בגבינת עיזים, ו גבינת עיזים-פריחת דלעת ממולאת.
הוראות
מניחים חצאי פלפל, צד העור למעלה, על גיליון אפייה מרופדת בנייר כסף, ולשטח ביד. לצלות 8 דקות או עד מושחר.
מניחים פלפל קלוי בשקית נייר, ומקפלים לסגור את התיק בחוזקה.
בואו לעמוד במשך 5 דקות. מקלפים וקוצצים פלפל.
מניחים 3 כפות פלפל בקערה בינונית; מילואים הנותרים פלפל לשימוש אחר.
מוסיפים גבינת שמנת והבא 6 מרכיבים (דרך בייקון) לפלפל בקערה, ומערבבים עד מעורבב היטב. בזהירות לעשות חריץ בכל פריחת סקווש; פתוח כף 2 כפות תערובת גבינה לתוך כל פריחה. לחץ כדי לסגור.