גבינת פרמזן
גבינת פרמזן עשוי להיות רק מתאבן אתה מחפש. מנה זו מכילה כ 1 גר' של חלבון, 3 גרם של שומן, וסך הכל 50 קלוריות. מתאים ל-32 מנות. מתכון זה מ KraftRecipes.com יש 1 אוהדים. אם יש לכם ביצה, פלפל טחון, מים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 32 דקות. נסו גבינת פרמזן, פרמזן-גבינת פיסטוק, ו גבינת פרמזן וקשיות עשבי תיבול (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 204°. לנצח ביצה ומים עם חוט לטאטא עד מעורבב היטב; להפריש. להתפתח מאפה על משטח מקומח קלות.
רול לתוך 14x10 אינץ מלבן; לחתוך חצי לאורכו.
מברישים את שני החצאים המאפים בקלילות עם חלק מתערובת הביצה.
מפזרים 1/4 כוס הגבינה ו 1/4 כפית. של הפלפל באופן שווה על אחת חתיכות מאפה; לכסות עם חתיכת מאפה הנותרים, ביצה בצד למטה.
רול בעדינות עם מערוך לאטום שתי חתיכות מאפה יחד.
חותכים לרוחב לרצועות 18 (3/4 אינץ ' רחב). לסובב כל רצועה, ואז למקם, 2 אינץ ' זה מזה, על משומן אפייה גיליונות, הקשה על הקצוות של רצועות מאפה כדי לאפות גיליון כדי לאבטח.
מברשת עם תערובת הביצה הנותרים; מפזרים באופן שווה עם הנותרים 1/4 כוס גבינה הנותרים 1/4 כפית. פפר.
אופים 10 עד 12 דקות. או עד חום זהוב.
מגישים חם או מקורר לטמפרטורת החדר.