גבינת צ'דר ותפוחי אדמה
גבינת צ'דר ותפוחי אדמה יכול להיות רק מזרח אירופה מתכון שאתה מחפש. מתאבן זה יש 321 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 12 גרם של שומן למנה. והוא מספק כ 6 מנות . גשו לסופר וקנו מים, ביצים, שום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 5 דקות. מתכונים דומים: תפוחי אדמה פירוגי עם כרוב ובייקון, סלמון מעושן & Potato Wonton Pierogies, ו פירוגי עם בצל מקורמל, כרוב ותפוח אדמה.
הוראות
מניחים תפוחי אדמה בסיר בינוני; מכסים במים קרים. מביאים לרתיחה. להפחית את החום, ומבשלים 20 דקות; ניקוז.
מערבבים תפוחי אדמה, גבינת צ ' דר, 2 כפיות חמאה, ו 1/4 כפית מלח בקערה; מחית עם מחית תפוחי אדמה.
לשקול או קלות כפית קמח לתוך כוסות מדידה יבש; רמה עם סכין.
מערבבים קמח ונותר 1/2 כפית מלח בקערה בינונית.
מערבבים 1/2 כוס שמנת חמוצה וביצים בקערה קטנה, ערבוב עם מקצף.
מוסיפים תערובת שמנת חמוצה לתערובת קמח, ערבוב רק עד בשילוב. לעטוף בצק בניילון נצמד; לקרר 30 דקות.
מחממים מחבת קטנה מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים שמן למחבת; מערבולת למעיל.
מוסיפים בצל ושום; מטוגנים 4 דקות. מערבבים תערובת בצל לתערובת תפוחי אדמה.
מגלגלים כל חלק לעובי 1/8 אינץ 'על משטח מקומח קלות; לחתוך עם חותך עגול 4 אינץ' לתוך 18 סיבובים. עבודה עם 1 עגול בכל פעם, כפית 1 כף תערובת תפוחי אדמה על כל סיבוב. מקפלים בצק על מילוי; הקש קצוות יחד כדי לאטום. חזור עם בצק שנותר ותערובת תפוחי אדמה.
להביא 12 כוסות מים לרתיחה בסיר גדול.
הוסף חצי פירוגי; לבשל 2 דקות או עד pierogies לצוף.
הסר פירושקי מבושל עם כפית מחוררת. חזור על הנוהל עם פירושקי הנותרים.
ממיסים 2 כפיות חמאה במחבת nonstick גדולה על חום בינוני גבוה.
מוסיפים חצי פירוגי למחבת; מבשלים 2 דקות בכל צד או עד חום זהוב.
הסר מהמחבת. חזור על הנוהל עם הנותרים 2 כפיות חמאה פירושקי הנותרים.
מקום 3 pierogies על כל אחד 6 צלחות; העליון כל מנה עם 2 כפיות שמנת חמוצה.
מפזרים באופן שווה עם פטרוזיליה.