קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות7
מגזין

גבינת ריקוטה תוצרת בית

גבינת ריקוטה תוצרת בית
מתכון זה מן המתכונים פשוט דורש חלב, יוגורט חלב מלא, אופציונלי: שמנת כבדה, וחומץ. זמן הכנת המתכון כ בערך 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וlacto אובו צמחוני דיאט. בסך הכל, מתכון זה מרוויח רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן) ציון כף של 0%. תוצרת בית Meyer Lemon Ricotta Cheese From One Hour Cheese, גבינת ריקוטה תוצרת בית, ו גבינת ריקוטה תוצרת בית דומים מאוד למתכון זה.

הוראות

1
בסיר גדול, להביא את החלב, יוגורט, שמנת כבדה (אם שימוש), חומץ, ומלח לרתיחה. מאוד להרתיח בעדינות במשך אחת עד שתי דקות, עד החלב הוא מקושקש.
מרכיבים שתצטרך
שמנת כבדהשמנת כבדה
חומץחומץ
יוגורטיוגורט
חלבחלב
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
2
בינתיים, קו מסננת עם כמה שכבות של cheesecloth ולהגדיר אותו מעל קערה עמוקה.
ציוד שתשתמש בו
2 כפיות מלח כשר מחולק ועוד לזילוף2 כפיות מלח כשר מחולק ועוד לזילוף
מסננתמסננת
קערהקערה
3
יוצקים את תערובת החלב לתוך המסננת ולתת לנקז במשך 15 דקות. אסוף את הגבינה סביב הגבינה וסחוט בעדינות כדי לחלץ כל נוזל עודף.
מרכיבים שתצטרך
חלץחלץ
חלבחלב
ציוד שתשתמש בו
2 כפיות מלח כשר מחולק ועוד לזילוף2 כפיות מלח כשר מחולק ועוד לזילוף
מסננתמסננת
4
אחסון: ריקוטה תוצרת בית מוגשת בצורה הטובה ביותר מעט חם, אם כי זה יכול להיות בקירור עד שלושה ימים, אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת ריקוטהגבינת ריקוטה