גבינת ריקוטה תוצרת בית
מתכון זה מן המתכונים פשוט דורש חלב, יוגורט חלב מלא, אופציונלי: שמנת כבדה, וחומץ. זמן הכנת המתכון כ בערך 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וlacto אובו צמחוני דיאט. בסך הכל, מתכון זה מרוויח רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן) ציון כף של 0%. תוצרת בית Meyer Lemon Ricotta Cheese From One Hour Cheese, גבינת ריקוטה תוצרת בית, ו גבינת ריקוטה תוצרת בית דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
בסיר גדול, להביא את החלב, יוגורט, שמנת כבדה (אם שימוש), חומץ, ומלח לרתיחה. מאוד להרתיח בעדינות במשך אחת עד שתי דקות, עד החלב הוא מקושקש.
בינתיים, קו מסננת עם כמה שכבות של cheesecloth ולהגדיר אותו מעל קערה עמוקה.
יוצקים את תערובת החלב לתוך המסננת ולתת לנקז במשך 15 דקות. אסוף את הגבינה סביב הגבינה וסחוט בעדינות כדי לחלץ כל נוזל עודף.
אחסון: ריקוטה תוצרת בית מוגשת בצורה הטובה ביותר מעט חם, אם כי זה יכול להיות בקירור עד שלושה ימים, אם תרצה.