קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 45 דק.
מנות10
ציון בריאות8
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

גבינת שמנת ולחם חיטה שקדים

גבינת שמנת ולחם חיטה שקדים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל גבינת שמנת ולחם חיטה שקדים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 299 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 15 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 10 מנות. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו שמן צמחי, קמח, סוכר חום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. . זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -45 דקות. נסו גבינת שמנת תות שדה מחיטה מלאה למשוך לחם בנפרד עם זיגוג נוטלה, קינמון שקדים מריר שוקולד מריר לחם עם גבינת שמנת טפטוף, ו לחם שקדים קלוי מחיטה מלאה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים מים חמים, סוכר חום, ושמרים בקערת ערבוב גדולה; מערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
סוכר חוםסוכר חום
מיםמים
שמריםשמרים
ציוד שתשתמש בו
קערת ערבובקערת ערבוב
2
בואו לעמוד עד שמרים מתרכך ומתחיל ליצור קצף שמנת, על 5 דקות. משמנים קערה גדולה נפרדת ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
שמריםשמרים
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
3
מערבבים גבינת שמנת מוקצפת, שקדים, חלב, שמן צמחי, דבש ומלח לתערובת השמרים.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחישמן צמחי
קצפתקצפת
שקדיםשקדים
גבינהגבינה
דבשדבש
שמריםשמרים
חלבחלב
מלחמלח
4
העברה לבלנדר; תערובת עד שמנת וחלק.
ציוד שתשתמש בו
בלנדרבלנדר
5
מערבבים אט אט קמח רב תכליתי ותערובת גבינת שמנת יחד בקערה גדולה; מוסיפים קמח מחיטה מלאה. מערבבים כדי לעשות בצק חלק.
מרכיבים שתצטרך
קמח מחיטה מלאהקמח מחיטה מלאה
גבינת שמנתגבינת שמנת
בצקבצק
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
6
הפוך את הבצק על משטח מקומח; ללוש עד חלק וקפיצי, כ 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
7
מניחים את הבצק בקערה המשומנת, הופכים פעם אחת לשמן את החלק העליון של הבצק. מכסים קערה עם מגבת ולתת לשבת עד כפול בגודל, על 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
8
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). גריז מחבת לחם 5x9 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
לחםלחם
ציוד שתשתמש בו
מחבת כיכרמחבת כיכר
תנורתנור
9
אגרוף בצק למטה ללוש שוב על משטח מקומח; טופס לתוך כיכר.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
אגרוףאגרוף
10
מניחים בצק במחבת הלחם המשומנת.
מרכיבים שתצטרך
לחםלחם
בצקבצק
ציוד שתשתמש בו
מחבת כיכרמחבת כיכר
11
תן לעלות במקום חם עד כפול בגודל, 45 דקות.
12
אופים בתנור שחומם מראש עד הלחם נעשה באמצע העליון הוא השחמה, 50 עד 60 דקות. מכסים את הלחם בנייר אלומיניום אם הוא מקבל כהה מדי במהלך תהליך הבישול.
מרכיבים שתצטרך
לחםלחם
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
תנורתנור