גבינת שמנת ולחם חיטה שקדים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל גבינת שמנת ולחם חיטה שקדים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 299 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 15 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 10 מנות. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו שמן צמחי, קמח, סוכר חום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. . זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -45 דקות. נסו גבינת שמנת תות שדה מחיטה מלאה למשוך לחם בנפרד עם זיגוג נוטלה, קינמון שקדים מריר שוקולד מריר לחם עם גבינת שמנת טפטוף, ו לחם שקדים קלוי מחיטה מלאה (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים מים חמים, סוכר חום, ושמרים בקערת ערבוב גדולה; מערבבים היטב.
בואו לעמוד עד שמרים מתרכך ומתחיל ליצור קצף שמנת, על 5 דקות. משמנים קערה גדולה נפרדת ומניחים בצד.
מערבבים גבינת שמנת מוקצפת, שקדים, חלב, שמן צמחי, דבש ומלח לתערובת השמרים.
העברה לבלנדר; תערובת עד שמנת וחלק.
מערבבים אט אט קמח רב תכליתי ותערובת גבינת שמנת יחד בקערה גדולה; מוסיפים קמח מחיטה מלאה. מערבבים כדי לעשות בצק חלק.
הפוך את הבצק על משטח מקומח; ללוש עד חלק וקפיצי, כ 8 דקות.
מניחים את הבצק בקערה המשומנת, הופכים פעם אחת לשמן את החלק העליון של הבצק. מכסים קערה עם מגבת ולתת לשבת עד כפול בגודל, על 45 דקות.
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). גריז מחבת לחם 5x9 אינץ'.
אגרוף בצק למטה ללוש שוב על משטח מקומח; טופס לתוך כיכר.
מניחים בצק במחבת הלחם המשומנת.
תן לעלות במקום חם עד כפול בגודל, 45 דקות.
אופים בתנור שחומם מראש עד הלחם נעשה באמצע העליון הוא השחמה, 50 עד 60 דקות. מכסים את הלחם בנייר אלומיניום אם הוא מקבל כהה מדי במהלך תהליך הבישול.