גבינת תפוחים קלה דנית
גבינת תפוחים קלה דנית לוקח בערך 2 שעות ו -10 דקות מתחילתו ועד סופו. מתכון זה מכין 12 מנות עם 383 קלוריות, 5 גרם חלבון, ו 23 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה הביא לך על ידי כולםמתכונים. 13 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. זוג אנשים מאוד אהבו את התוספת הזו. אם יש לך עלה מזל.מילוי פאי תפוחים פרימיום, וניל, יריעות בצק עלים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון מדהים של 27%. ציון זה לא כל כך יוצא מן הכלל. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תרצה גם מתכונים כגון גבינת שמנת תפוחים קלה דנית, גבינת שמנת תפוחים קלה דנית, ו קל אפל דנית.
הוראות
מחממים תנור ל 375 מעלות צלזיוס.
חותכים שליש מאפה מעל גיליון אחד לאורך קפל ומניחים בצד.
מרדדים את שני השלישים הנותרים של דף המאפה על משטח מקומח קלות כך שיתאים לתחתית תבנית אפייה בגודל 13 על 9 על 2 אינץ'.
מניחים את המאפה בתחתית המחבת ואופים במשך 10 דקות (מאפה יהיה לנפח ולהתכווץ מן הצדדים).
מוציאים מהתנור ומניחים להתקרר בתבנית על רשת למשך 10 דקות.
בינתיים, בקערת ערבוב בינונית מקציפים גבינת שמנת, סוכר, ביצה ווניל במיקסר חשמלי במהירות בינונית עד לאיחוד טוב. מורחים בזהירות תערובת גבינת שמנת על מאפה אפוי במחבת. כף בזהירות מילוי פאי תפוחים עלה מזל באופן שווה מעל שכבת גבינת שמנת.
חותכים שליש מאפה מעל הנותרים גיליון מאפה מלא.
מניחים ליד דף מאפה שמור שליש וצובטים יחד את הקצוות הארוכים. (עוטפים את יתרת המאפה ומצננים לשימוש אחר.)
מגלגלים אותם יחד על המשטח המקומח קלות עד שהמאפה גדול מספיק כדי להניח עליו ולכסות את התפוחים.
מפזרים מלמעלה קינמון-סוכר.
אופים 35 עד 45 דקות או עד שהבצק תפוח וחום זהוב. מצננים לחלוטין על רשת לפני ההגשה. מכסים ומקררים בתוך 2 שעות.