גדול" D " עוף מעושן
גדול " D " עוף מעושן נטול גלוטן,, חלב חינם, ו ומספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %44 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 108 גרם חלבון 100 גרם של שומן, וסך הכל 1566 קלוריות. זה עובד היטב כמנה עיקרית יקרה. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך רוטב ברביקיו של פול, לשפשף העוף של פול, בירה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 10 שעות ו -30 דקות. נסו פנקייק חלב חמאה אפוי גדול ורך, חצאי העוף המעושנים של ג'ייק מוגשים עם רוטב האננס-מנגו המעושן של ג' ייק, ו עוף מעושן תה (מתכונים דומים).
הוראות
לשטוף תרנגולות, ולייבש ללטף.
מניחים מיץ לימון בקערה קטנה; מוסיפים שמן בזרם איטי, יציב, מקציפים כל הזמן. מעיל מחוץ לעור ובתוך חללים של תרנגולות באופן שווה עם תערובת מיץ לימון; מפזרים באופן שווה עם לשפשף העוף של פול, ולשפשף לתוך תרנגולות. לעטוף כל עוף בחוזקה עם ניילון נצמד, ולהירגע לפחות 6 שעות.
משרים חתיכות עץ במים לפחות 30 דקות.
הכן מעשן על פי הוראות היצרן, החלפת בירה למים במחבת מים. הביאו את הטמפרטורה הפנימית ל-225 עד 250, ושמרו על הטמפרטורה למשך 15 עד 20 דקות.
מסננים חתיכות עץ היקורי, ומניחים על גחלים.
מניחים תרנגולות, חזה הצדדים למעלה, על באח הבישול העליון, לכסות עם מכסה מעשן.
תרנגולות עשן, שמירה על הטמפרטורה בתוך מעשן בין 225 ו 250, במשך 2 שעות.
הסר מכסה, למרוח עם חצי רוטב ברביקיו של פול, ואם יש צורך, להוסיף עוד בירה למחבת מים. כיסוי עם מכסה מעשן; עשן 1 עד 1 1/2 שעות נוספות או עד מדחום בשר מוכנס לתוך ירכיים רושמים 18
מגישים עם מחצית הנותרים של רוטב ברביקיו של פול.