גודל המפלגה אלסקה אפויה
אלסקה אפויה בגודל המפלגה עשויה להיות רק מתאבן אתה מחפש. מתאים ל-40 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 169 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 4g של שומן למנה. אם יש לכם גלידת שוקולד בסיס, מלח כשר, חלבוני ביצה מפוסטר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו-45 דקות. וזה די גרוע. נסו עוגת גלידה קלה + {טיפים למסיבה בגודל משפחה}, גודל המפלגה פריך בצל עוף מכרזים, ו אלסקה אפויה (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
ציוד מיוחד: 4 ליטר דיואר מלא חנקן נוזלי, לפיד מטבח
קו שני מחבתות עוגת מתכת 13 על 9 אינץ ' עם ניילון לעטוף ולמקם במקפיא.
יוצקים את בסיס גלידת השוקולד לקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף ההנעה. להפוך את המהירות לנמוך. עם הפעלת המיקסר, לאט לשפוך את החנקן הנוזלי עד הגלידה מגיע עקביות רך לשרת קלאסי.
מורחים את הגלידה באופן שווה באחד המחבתות מוכן להקפיא עד המשרד, לפחות 2 שעות. עשוי להתבצע כמה ימים מראש.
נקה את הקערה וחתור וחזור עם גלידת התות.
הגדר את עוגת השיפון למחבת חצי גיליון מצופה קלף ומניח במקפיא לפחות 1 שעה ועד כמה שעות מראש להרכבת
שלב 8 אונקיות סוכר, 4 אונקיות סירופ תירס ו 2 אונקיות מים בסיר 2 ליטר ולמקם מעל חום גבוה. מערבבים רק עד הסוכר מתמוסס, על 5 דקות. קליפ על מדחום ממתקים ולהביא את התערובת ל 240 מעלות F.
בעוד הסירופ הוא בישול, מניחים 4 אונקיות חלבוני ביצה, 1/2 כפית וניל וקמצוץ אחד מלח לתוך הקערה של מערבל עמדה ושימוש מצורף לטאטא, לטאטא את הביצים במהירות גבוהה עד שהם מגיעים לפסגות בינוניות, 2 עד 3 דקות.
כאשר סירופ הסוכר מגיע 240 מעלות F, להסיר מן החום עם מערבל לעמוד על מהירות נמוכה, לאט ובזהירות לשפוך את הסירופ בזרם יציב דק לתוך תערובת ביצה לבן, להיזהר לא לבוא במגע עם whisk. לאחר כל הסירופ נוספה, להגדיל את מהירות המיקסר גבוה לטאטא עד פסגות נוקשות נוצרות התערובת התקררה, 8 עד 10 דקות.
מעבירים את התערובת לשקית צנרת גדולה ומקררים תוך הכנת הקבוצות השנייה והשלישית. חזור על המתכון עוד פעמיים עבור סך של שלוש קבוצות של מרנג.
הסר את המקצפת מהמקרר 30 דקות לפני השימוש.
אלסקה אפויה: לכסות את ההיקף של קרש חיתוך עץ גדול, אחד כי הוא מעט גדול יותר מאשר העוגה, עם רצועות של רדיד אלומיניום כבד חובה.
הסר את העוגה והגלידה מהמקפיא.
מניחים את העוגה על הלוח מוכן. הפוך את המחבתות של הגלידה על העוגה. לקלף את עטיפת הפלסטיק מהגלידה. צינור מרנג על פני כל פני השטח של עוגה וגלידה כיסוי לחלוטין.
השתמש לפיד פרופאן כדי חום מרנג.
מגישים מיד או להקפיא עד שבוע פעם המקצפת כבר השחמה.
לפידי גז פרופאן דליקים מאוד ויש להרחיק אותם מחום, להבה פתוחה וחשיפה ממושכת לאור השמש. הם צריכים לשמש רק באזורים מאווררים היטב. בעת הדלקת לפיד גז פרופאן, למקם את הלפיד על משטח שטוח ויציב, פונה ממך. להדליק את הגפרור או מצית ולאחר מכן לפתוח את שסתום הגז. תדליק את סילון הגז, ותפוצץ את הגפרור. תמיד לכבות את שסתום מבער "אצבע חזק" כאשר סיים להשתמש לפיד. ילדים לא צריכים להשתמש מבער גז פרופאן ללא השגחת מבוגר.