גולאש הונגרי תוצרת בית
אם אתה רוצה להוסיף עוד מזרח אירופה מתכונים לקופסת המתכונים שלך, גולאש הונגרי תוצרת בית עשוי להיות מתכון שכדאי לך לנסות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 32 גרם חלבון, 11 גרם שומן, ובסך הכל 344 קלוריות. זה עובד היטב כמנה עיקרית. 1 אדם מצא שהמתכון הזה טעים ומשביע. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 8 שעות ו -15 דקות. גשו לסופר וקנו עלה דפנה, קמח, פפריקה, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. עם כפית ציון 58%, המנה הזו מוצקה. מתכונים דומים: גולש הונגרי, גולש הונגרי, ו גולש הונגרי.
הוראות
מניחים בקר ובצל ב -3 קו. סיר איטי.
שלב את הקמח, הפפריקה, מלח השום והפלפל; מפזרים מעל בקר ומערבבים לציפוי. מערבבים עגבניות; מוסיפים עלה דפנה. מכסים ומבשלים על נמוך 8-10 שעות או עד שהבשר רך.
מחק עלה דפנה. רגע לפני ההגשה מערבבים פנימה שמנת חמוצה; מחממים.
יין מומלץ: שיראז, Rioja, Zweigelt
גולאש עובד ממש טוב עם שיראז, ריוחה וצוויגלט. בעוד יין אדום הונגרי יהיה מתאים, המלצנו על כמה יינות אדומים קל יותר למצוא כי יעבוד יפה מדי. יין אחד שתוכלו לנסות הוא האוסף של יאלומבה סמואל שיראז. יש לו 4.1 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 24 דולר.
אוסף של יאלומבה סמואל שיראז
ברוסה שיראז מוריש שהוא נגיש, בעל גוף מלא ובשרני. עמוק ומרהר בניחוחות של פירות כהים, תבלינים אדומים, אניס ודובדבנים בשלים, החיך זורם במרקם אחיד לקראת גימור רך.תיהנו עם המבורגרים של בטטה ושעועית שחורה או צלי טלה עם כל הקישוטים.