גולש אוקראיני
גולש אוקראיני עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת מתכון המנה העיקרית שלך. מנה אחת מכילה 567 קלוריות, 64 גרם חלבון ו 24 גרם שומן. מתכון נטול לקטוז זה מגיש 4 . 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 40 דקות. זה הוא יקר למדי. מתכון לאוהדים של מזון מזרח אירופה. . אם יש לכם פפריקה, קמח, רוטב סטייק, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. מתכונים דומים: בורשט אוקראיניname, בורשט אוקראיניname, ו Kutya חג המולד אוקראיני.
הוראות
המסה מקצרת בסיר גדול מעל חום בינוני. לבשל בשר בקר בקיצור חם עד השחמה לחלוטין, 5 עד 7 דקות. מערבבים בצל, שום, פפריקה, מלח ופלפל לתוך הבשר; לבשל ומערבבים 5 דקות יותר.
יוצקים מים ורוטב סטייק לתוך הסיר; מערבבים עד תערובת בשר מצופה באופן שווה. מביאים את התערובת לרתיחה, מפחיתים את החום לנמוך ומבשלים עד שהבשר רך, כ -15 דקות.
מקציפים קמח לתוך המים בקערה קטנה; מערבבים לתוך תערובת הבשר. המשך להתבשל תבשיל עד מעובה מעט, 2 עד 3 דקות.