גולש בעט-אפ
גולש בעט-אפ עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 657 קלוריות, 32 גרם חלבון ו 22 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך תיבול, מקרוני מרפק, תערובת גבינת צ'דר-מונטריי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. זה ... בר השגה מתכון לאוהדים של מזון מזרח אירופה. וזה טוב. מתכונים דומים: Kicked-Up גזר, רוטב צ'יפס מעולף, ו בעיטה למעלה כנפיים חריפות.
הוראות
מביאים סיר גדול של מים מומלחים קלות לרתיחה. מבשלים מקרוני מרפק במים הרותחים, ערבוב מדי פעם עד מבושל דרך אבל מוצק לנשיכה, 8 דקות.
ניקוז. החזר מקרוני סחוט לסיר.
מחממים מחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה. מבשלים ומערבבים בשר במחבת החמה עד להשחמה חלקית, 3 עד 5 דקות; מוסיפים בצל פנינה, תירס, ותבלינים איטלקיים. המשך לבשל ומערבבים עד הבשר הוא כבר לא ורוד, על 2 דקות.
מניחים כיסוי על המחבת ומבשלים עד הבצלים מחוממים דרך, 3 עד 5 דקות.
מסננים ומשליכים שומן עודף.
מוסיפים תערובת בקר למקרוני.
יוצקים רוטב ספגטי על הבשר והפסטה; מערבבים למעיל.
חום מעל חום בינוני-נמוך, ערבוב מדי פעם, עד חם, על 5 דקות.
תערובת פסטה העונה עם מלח ועוד תיבול איטלקי, לפי הצורך; העליון עם גבינת צ 'דר-מונטריי ג' ק תערובת לשרת.